Dit zie je op zaterdag 2 en zondag 3 mei bij VTM en op VTM GO

Dit zie je op zaterdag 2 en zondag 3 mei bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor zaterdag 2 en zondag 3 mei.

ZATERDAG 2 MEI

Highlights bij VTM:

  • In het nieuwe seizoen van Beestig om 18.25 gaat dierendokter Joshua langs bij cowgirl Maxine - dochter van Paul - Michiels, waar hij een spoedcursus rodeorijden krijgt. Beestig brengt ook een bezoekje aan de hond van Miss België Celine Van Ouytsel.
  • Na VTM NIEUWS en De 25 worden er om 20.20 opnieuw duizelingwekkende bouwwerken gemaakt in LEGO MASTERS. De 6 overgebleven duo's moeten hun droomappartement bouwen, bestaande uit maar liefst 3 verdiepingen. Daarvoor krijgen ze 11 uur de tijd.
    Meer info via: https://communicatie.vtm.be/lego-masters-10-cijfers-om-van-te-duizelen
  • Na de late update van VTM NIEUWS staat om 21.55 de actiethriller Unstoppable op de agenda, met o.a. Denzel Washington en Chris Pine in de hoofdrollen.

Highlights bij VTM GO:

  • De Braziliaanse Walter Presents-reeks The Secret Life Of Couples op VTM GO volgt het verhaal van therapeute Sofia en haar partner Miranda in hun Tantra Instituut, een centrum dat zich specialiseert in alternatieve therapieën voor koppels die een beter seksleven zoeken.

ZONDAG 3 MEI

Highlights bij VTM:

Highlights bij VTM GO:

  • Vanaf zondag volgt VTM GO het jetsetleven van de zussen Kim, Khloé en Kourtney Kardashian in de Amerikaanse realityreeks Keeping Up with the Kardashians, die ook elk zaterdagmiddag omstreeks 12.30 bij Vitaya te zien is.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

 

 

 

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde