Veerle, David en Frits bijten spits af in eerste oproepaflevering van Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home

Veerle, David en Frits bijten spits af in eerste oproepaflevering van Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home

Maak kennis met hen op zondag 3 mei om 19.50 bij VTM

De 29-jarige Veerle, de 23-jarige Frits en de 36-jarige David bijten de spits af in de nieuwe Boer zkt Vrouw-reeks ‘Home Sweet Home’. Ook dit jaar stellen presentatrices An Lemmens en Dina Tersago - naast 5 jongemannen - dus ook een toffe vrouw voor, want de boerenstiel is al lang niet meer enkel een mannenbusiness.  

Veerle (29)
Veerle (29)
An Lemmens: “Wat we al kunnen verklappen: dat al onze boeren jong zijn, ondernemend, avontuurlijk en ze zijn met 6, waaronder Veerle, een supertoffe madam! Ze weten allemaal goed wat ze willen, ook in de partner naar wie ze op zoek zijn. En daar gaan wij hen bij helpen! Ik kijk er alvast naar uit om alle respons voor hen te zien binnen lopen en die eerste vonken te zien overspringen.”
David (36)
David (36)

Op zondag 3 mei stelt Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home om 19.50 bij VTM de eerste drie deelnemers voor, Veerle (29), Frits (23) en David (36). Wie zijn ze? Welke stiel beoefenen de jonge ondernemers? Hoe kijken ze aan tegen het werk en het leven daarbuiten? Hoe ziet hun ideale partner eruit, vanbuiten en vanbinnen? En niet onbelangrijk: wat hebben ze zélf te bieden? Kijkers ontdekken het zondag in de eerste oproepaflevering. Een weekje later, op zondag 10 mei, worden de andere drie jonge boeren voorgesteld. Wie de boeren beter wil leren kennen kan zich vanaf zondagavond 3 mei inschrijven via vtm.be.

Frits (23)
Frits (23)
Dina Tersago: "We hopen dat we de wereld van onze Vlaamse boeren volledig op z'n kop kunnen zetten door hen mee te helpen de liefde te vinden dankzij dit avontuur, te beginnen nu zondag!"   
Story image

Niet voor publicatie:
Foto’s uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be
Fotomateriaal vind je op https://persweb.be
Zondag 03/05 om 20.35 verschijnen nog meer foto's op https://persweb.be

 


 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde