Loodzware vloerwerken, een jarige Bruno én een surprise van Ruth Beeckmans in Out Of Office

Loodzware vloerwerken, een jarige Bruno én een surprise van Ruth Beeckmans in Out Of Office

Aflevering 5 op maandag 19 december om 20u35 bij VTM

Het experiment van Out Of Office is over de helft en werpt alsmaar meer vruchten af. Ook de werken aan de biowinkel gaan met rasse schreden vooruit. Nu maandag 19 december staat de groep nog voor een loodzware taak: de vloerwerken, waarbij er moet gesleurd worden met zakken van om en bij de 125 kg. Maar de boog staat niet altijd gespannen. Bruno is namelijk jarig en wordt door iedereen in de bloemetjes gezet. Op de boerderij wacht hem een verrassing én een verrassende bezoeker: zijn goede vriendin Ruth Beeckmans (*).

Speciaal voor de verjaardag van Bruno brengt Ruth een bezoekje aan de Emiliushoeve. Daar wordt ze bijzonder hartelijk verwelkomd door alle medewerkers. “Bruno is echt een hele dikke dikke vriend van mij en heeft me al veel over jullie verteld”, aldus Ruth. Ze heeft haar koffer volgeladen, want samen met alle deelnemers wil ze de jarige Bruno trakteren op een feestelijke verjaardagsbrunch. In een mum van tijd wordt alles daarvoor in gereedheid gebracht. Een nietsvermoedende Bruno wordt door René en Walter geblinddoekt achterop de fiets naar de feestlocatie gebracht, waar hij van de ene verrassing in de andere valt.

Bekijk de preview hier:

Na de ontspanning volgt de inspanning en daar is ook voor Ruth geen ontsnappen aan. Ze steekt met plezier mee de handen uit de mouwen voor misschien wel de zwaarste werken aan de biowinkel: het isoleren van de vloer met glasgranulaat. De fysieke inspanningen dreigen echter bij sommige deelnemers hun tol te eisen. Ze drukken Dennie en Margaux met de neus op de feiten, maar openen hen ook de ogen.

Op de boerderij is het nadien tijd om te oogsten wat er gezaaid is. Drie maanden geleden plantte Bruno samen met Irina en Stijn savooikolen op het veld. De kolen zijn nu klaar voor de oogst. Een karwei die iedereen voldoening geeft, maar ook een verrassende wending neemt. 

Niet voor publicatie:

  • (*) We geven graag mee dat de opnames met Ruth Beeckmans dateren van voor het overlijden van haar man Gary.
  • Meer informatie over alle deelnemers vind je hier.
  • De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.
  • Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/345871?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde