Het is zover: de biowinkel wordt feestelijk geopend en de eerste knopen worden doorgehakt in Out of Office

Het is zover: de biowinkel wordt feestelijk geopend en de eerste knopen worden doorgehakt in Out of Office

Aflevering 7 op maandag 2 januari om 20u35 bij VTM

In de voorlaatste aflevering van Out Of Office valt gastheer Bruno Vanden Broecke meteen met de deur in huis. “Het wordt een speciale aflevering vandaag”, kondigt hij aan. “De winkel waar we het voorbije halfjaar zo hard aan gewerkt hebben gaat open.” Een belangrijke mijlpaal voor de groep die voor de nodige spanning en emoties zorgt. Want met de opening van de biowinkel komt ook het einde van het experiment in zicht. Tijd dus om keuzes te maken. Keren de deelnemers terug naar hun job of geven ze hun leven een andere richting? Irina en Dennie hakken als eerste knopen door.

Veldvolk. Zo heet de korte keten biowinkel waar de deelnemers van Out Of Office zes maanden lang hun tanden hebben ingezet en die ze eigenhandig van nul hebben opgebouwd. Vanaf 5 januari kan het grote publiek er wekelijks van donderdag t.e.m. zaterdag terecht voor verse groenten, een boerenontbijt, een koffietje van René of de huisbereide soep van Kristi en Dominique Persoone. Vóór dat grote moment aanbreekt worden de laatste puntjes op de i gezet. De winkel krijgt een grondige poetsbeurt en Walter leert René hoe hij koffie maakt zoals een echte barista. Al staat die daar niet echt voor te springen…

Bekijk de preview hier:

En dan is het zover. Joël krijgt de eer op de hoevewinkel feestelijk te openen, in het bijzijn van heel wat familie en vrienden. Het slotstuk van een onvergetelijk halfjaar. Wat heeft dat allemaal teweeggebracht bij An, Walter, Margaux, Dennie en Irina? In de ‘stalbioscoop’ van de boerderij nodigt Bruno hen uit om voor het eerst de beelden te zien van hun traject. Het moment om te weten te komen hoe ze naar de toekomst kijken: keren ze terug naar wat ze vroeger deden of kiezen ze voor een andere droom? Dennie en Irina maken als eerste de balans op.

Niet voor publicatie:
Meer informatie over alle deelnemers vind je hier.
​De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:
​<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/348264?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde