Emotionele ‘benefiets' in Out Of Office: familie van de deelnemers maakt kennis met de Emiliushoeve

Emotionele ‘benefiets' in Out Of Office: familie van de deelnemers maakt kennis met de Emiliushoeve

Aflevering 4 op maandag 12 december om 20u45 bij VTM

Op maandag 12 december breekt voor de deelnemers van Out Of Office een grote dag aan. Ze verwelkomen heel wat bezoekers op een ‘benefiets’, die geld moet inzamelen voor een nieuwe fiets voor koerier Joël. Kristi’s hart slaat overuren, want niemand minder dan haar grote idool Niels Destadsbader is van de partij. Maar ook de deelnemers met een burn-out staat een emotioneel moment te wachten. Op de ‘benefiets’ verwelkomen ze namelijk ook hun familie en vrienden, die voor het eerst zullen kennismaken met de Emiliushoeve. De plek die al zoveel heeft betekend de afgelopen maanden.

De familie van Walter arriveert als eerste. Zijn dochters vertellen hoe het experiment al heel wat vruchten afwerpt. “Hij is rustiger geworden”, klinkt het. “Zeker de dagen waarop hij hier is geweest. De mensen leven hier echt in het nu en dat is een hele andere wereld.” Ook Margaux verwelkomt haar dochtertje, samen met haar man. “Ik wil mijn man de plek tonen die me zo geholpen heeft sinds ik in burn-out ben gegaan. Het is belangrijk om dat te kunnen delen met mijn gezin.” Ook Dennie’s partner ziet een evolutie: “Als hij thuiskomt merk je dat hij rust heeft gevonden”.

De ‘benefiets’ zelf wordt afgetrapt met een bijzondere speech van Bruno en Willem. Vooral die laatste weet met zijn humor meteen de show te stelen. “Willem kwam op, hij begon en hopla… na 23 seconden had hij heel het publiek in zijn zak”, aldus Bruno. “Ik kan officieel stellen dat Willem mij van het podium heeft gespeeld.

Bekijk de preview hier:

De ‘benefiets’ laat bij alle deelnemers een diepe indruk na. Maar brengt het event ook voldoende geld in het laatje voor de nieuwe fiets van Joël? Wanneer het feestgedruis is gaan liggen, nodigt Bruno alle deelnemers uit voor een gesprek. Exact drie maanden geleden kwamen ze samen op de Emiliushoeve en ze legden zowel samen als apart al een hele mooie weg af. Bruno is benieuwd hoe ze zich op dit moment voelen en of ze nog een tijdje out of office zullen blijven, of niet.

Niet voor publicatie:
Meer informatie over alle deelnemers vind je hier.
​De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.
​Bovenstaande preview is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/344529?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde