Dit zie je woensdag 8 april bij VTM en op VTM GO

Dit zie je woensdag 8 april bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor woensdag 8 april op een rijtje:

Highlights bij VTM:

  • Deze week geen Spitsbroers om 21.40 maar wel een speciale aflevering van ‘Blijf in uw Kot’. Koen Wauters maakt samen met de andere VTM-gezichten live televisie op verzoek van de kijker. De voorziene aflevering van Spitsbroers wordt op donderdag 9 april om 22.40 uitgezonden.
    Meer info: https://communicatie.vtm.be/speciale-aflevering-van-blijf-in-uw-kot-op-woensdag-8-april-om-2130
  • In de voormiddag is er tussen 10.00 en 12.00 ook een nieuwe aflevering van ‘Blijf in uw Kot’ met Qmusic-dj Vincent Fierens, die deze keer het gezelschap krijgt van Guga Baúl. Familie-actrice Jits Van Belle gaat een nieuwe uitdaging van het grote ‘Familie quarantaine spel’ aan. Op een uur tijd moet ze een mini-theatervoorstelling in elkaar boksen. 
  • In Dat Belooft Voor Later heeft Staf Coppens om 20.35 opnieuw de gekste dingen in petto voor drie kinderen Linn, Lou en Mathias. Naast hun bezoek aan de studio van The Voice van Vlaanderen bij VTM, zetten de drie ook hun eerste stappen richting Hollywood door een rol te spelen in een grote nieuwe piratenfilm. Lukt het hen om Staf op tijd te bevrijden uit de handen van gemene piraten?

Highlights bij VTM GO

  • Bij VTM GO is er altijd een goeie reden om te kijken en op woensdag is dat de film Vertical Limit. De jonge bergbeklimmer Peter Garrett gaat een extreme tocht op leven en dood aan. Zijn zus Annie is na een lawine vast te komen zitten in een spelonk van 's werelds beruchtste berg, de K2, geheel bedolven onder de sneeuw. In een race tegen de klok beklimmen Peter en het reddingsteam de berg. Komen ze op tijd? 
Story image

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde