Speciale aflevering van Blijf in uw Kot op woensdag 8 april om 21.40

Speciale aflevering van Blijf in uw Kot op woensdag 8 april om 21.40

Alle VTM-gezichten slaan handen virtueel in elkaar en maken live tv op verzoek van de kijker

“De voorbije weken en zeker ook afgelopen zondag hebben we zoveel schoons gezien, zo’n grote verbondenheid tussen de mensen. We gaan nog efkes in ons kot moeten blijven en aangezien ik - en bij uitbreiding al mijn collega’s bij VTM - nu technisch werkloos thuis zitten, willen we graag met z’n allen iets terug doen”, dat vertelde Koen Wauters vanmorgen in Blijf in Uw Kot aan Vincent Fierens en Sean Dhondt. Alle VTM-gezichten slaan daarom de handen in elkaar om morgen, woensdag 8 april om 21.40, live een speciale aflevering van ‘Blijf in uw Kot’ te brengen bij VTM, waarin ze graag iets willen terugdoen voor de Vlamingen. 

Koen Wauters roept Vlaanderen op om vragen of ideeën in te sturen

Een virtuele date met Andy Peelman of Ruth Beeckmans? Een buikdansinitiatie van Jens Dendoncker? Of ken je iemand met een onwaarschijnlijk straf verhaal die je een hart onder de riem wil steken of wil verrassen? Het zijn maar enkele van de dingen die zouden kunnen. 

Koen Wauters riep de kijker vanmorgen dan ook op om vooral heel veel ideeën en vragen in te sturen: “Voor dit zot idee dat we hebben, rekenen we echt op leuke vragen of ideeën. Wat de kijkers thuis ook willen meemaken, wij proberen het te fiksen tegen morgenavond in deze speciale aflevering van Blijf in Uw Kot. Op een veilige manier welteverstaan. Ja, dat is minder dan 48 uur. En ja, we hebben maar een uurtje te vullen. Hoe we het programma precies gaan noemen, wat het wordt, … dat weten we allemaal nog niet. Maar we willen er samen met de kijker vooral het beste van maken terwijl iedereen veilig in zijn kot zit en ons vooral gewoon eens goed amuseren​”, vertelde hij vanmorgen.
Story image

Koen Wauters zal de speciale aflevering van Blijf in uw Kot woensdagavond om 21.40 presenteren vanuit het speciaal - voor en door Corona-uitgeruste -  ‘kot’ in Vilvoorde. Hij zal hiervoor virtueel in contact staan met heel wat VTM-gezichten en zoveel mogelijk kijkers. 

Iedereen kan vanaf nu ideeën en vragen doorsturen naar blijfinuwkot@vtm.be. Daarbij zou het handig zijn om meteen ook mee te geven of je Facetime of Skype-gegevens hebt - zodat je op die manier ook gemakkelijk in het programma kan belanden.

De voorziene aflevering van Spitsbroers woensdagavond wordt op donderdag 9 april om 22.40 uitgezonden.


Niet voor publicatie:

De video kan je delen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/139612?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
De foto uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/ of https://persweb.be/

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde