Dit zie je morgen, maandag 11 mei, bij VTM, VTM GO en op de andere zenders

Dit zie je morgen, maandag 11 mei, bij VTM, VTM GO en op de andere zenders

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM, VTM GO en de andere zenders voor morgen, maandag 11 mei:

Highlights bij VTM:

  • Om 20.35 is er Liefde voor Muziek. In deze voorlaatste aflevering drukken André Hazes, Regi, Karen Damen, Gene Thomas, Peter Vanlaet en Tom Dice & Kato Callebaut van The Starlings hun stempel op de songs van Sean Dhondt. Meer info: https://communicatie.vtm.be/sean-dhondt-houdt-het-niet-droog-bij-beklijvende-cover-van-the-starlings
  • Er waait een wind van hoop door de laatste aflevering van Helden van Hier: Corona. In de slotaflevering om 21.45 kunnen de hulpverleners eindelijk ademhalen: COVID-afdelingen worden afgebouwd en het normale leven wordt voorzichtig weer aangevat. Alle spilfiguren blikken terug op de meest intense weken van hun leven en krijgen een onvergetelijk eerbetoon.  

Highlights bij de andere zenders:

  • Bruidsmaand bij Vitaya! Om 20.35 is er de romantische komedie Made of Honor uit 2008. In de hoofdrol? Patrick – “McDreamy” – Dempsey als de verstokte rokkenjager Tom Bailey.
  • CAZ 2 brengt sinds vorige week elke maandag om 20.40 vier afleveringen van het vijfde seizoen van Prison Break. Michael Scofield blijkt nog in leven te zijn. Maar wat doet hij in de gevangenis van Jemen? Dat probeert zijn broer Lincoln Burrows te ontdekken. Het volledige seizoen is ook te bekijken op VTM GO.

Highlights bij VTM GO:

  • Vanavond om 19.50 stellen Dina Tersago en An Lemmens boeren Tristan, Dries en Bart voor in de tweede oproepaflevering van Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home bij VTM. Wie de aflevering mist, kan deze erna meteen ook bekijken op het gratis platform VTM GO.
Story image

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde