Skip to Content
Damon en Margot moeten hun eerste ruzie zien bij te leggen

Damon en Margot moeten hun eerste ruzie zien bij te leggen

Aflevering 6 van Cupido Ofzo op maandag 28 december om 20.40 bij VTM

Story image

Ruth Beeckmans en Karen Damen koppelden Damon aan Margot. En het ging meteen hard. Ze stelden mekaar voor aan hun ouders en maakten al snel toekomstplannen. Maar ondertussen, twee maanden na hun eerste date, hebben ze ook hun eerste ruzie gehad. Hoe die werd uitgepraat, ziet de kijker op maandag 28 december om 20.40 bij VTM.

Tijdens hun vorige date besloot Margot zonder overleg even langs te rijden bij een vriend. Iets waarmee Damon het door zijn autisme heel lastig had, want plotse wijzigingen van de planning zijn erg moeilijk voor hem. Hun date liep in mineur af en Damon liet drie dagen niets van zich horen. Drie lange dagen, voor hen allebei. “Ik ga er vanuit dat het nog goed zal komen, maar die zekerheid heb ik niet natuurlijk”, zegt Damon. Door de ruzie is hij erg onzeker en hij zit dan ook met flink wat vragen. “Waarom Margot afstandelijker doet bijvoorbeeld. Een gesprek over gevoelens enzo, ik denk niet dat ik dat ooit al gedaan heb”, klinkt het bij hem. Hoe het koppel - ondertussen reeds vier maanden dolgelukkig samen - het oplost heeft? Daar kunnen anderen misschien nog iets van leren. 

Nieuwkomer Vincent wil dolgraag een lief en daar mogen Karen en Ruth hem bij helpen. Vincent is 24 en weet pas sinds een jaar dat hij autisme heeft. “Die eerste 23 jaar heb ik het altijd al gehad zonder ik het zelf wist. Dus heel veel dingen die aan m’n autisme gelinkt waren, waren gewoon normaal voor mij. Ik voelde me altijd wel een beetje anders en door die diagnose weet ik nu dat er nog andere mensen zijn zoals ik. Maar ik heb wel heel hard het gevoel dat het OK is om anders te zijn.” Uber sympathiek én een vlotte babbelaar: Vincent heeft veel te bieden. Karen en Ruth regelen een date voor hem met de 26-jarige Ashley, een Nederlandse die geboren is in Zuid-Afrika en op haar 16de naar België verhuisde om te revalideren, nadat ze een hersenletsel opliep tijdens het verwijderen van haar hersentumor. Nu het beter gaat met haar is ze helemaal klaar voor een relatie. 

En hoe gaat het met Michela en Hans? Goed lijkt het, want in de zesde aflevering van Cupido Ofzo, gaan ze op een tweede date. Hans’ mama is alvast in de wolken. “Hij is nog nooit thuisgekomen met de boodschap dat hij liefde of vriendschap voelt voor iemand. Dit is de eerste keer. Het is ongelooflijk, ik had mezelf dat echt niet kunnen voorstellen”. In deze voorlaatste aflevering van Cupido Ofzo zal blijken of de gevoelens van Hans meer naar liefde, of naar vriendschap neigen. 

De afleveringen van Cupido Ofzo zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.

Story image

 Niet voor publicatie:

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde