Skip to Content
Charlotte-Anne Bongaerts en Anouck Luyten maken hun intrede in Fair Trade

Charlotte-Anne Bongaerts en Anouck Luyten maken hun intrede in Fair Trade

Aflevering 3 op maandag 1 maart om 21.55 bij VTM

In de derde aflevering van Fair Trade op maandag 1 maart om 21.55 bij VTM maken enkele nieuwe personages hun intrede. Zo duikt onder meer Charlotte-Anne Bongaerts (Gent-West, Professor T.) op als Tanja, de grote liefde van Walter Wilson (Kevin Janssens). Anouck Luyten (De Kotmadam, Lisa) geeft dan weer gestalte aan Olga, de zus van Bob ‘Martino’ Martens (Jeroen Perceval).

Korte inhoud aflevering 3

De frustratie bij de Cel Drugs is groot nu Bob Martens (Jeroen Perceval) na een reeks procedureblunders weer vrij rondloopt. Wally Wilson (Kevin Janssens) heeft zijn drugs- en seksverslaving niet langer onder controle. Commissaris Frank Slaets (Axel Daeseleire) verhoort Martens, maar moet hem op bevel van de onderzoeksrechter weer vrijlaten. Diezelfde avond loopt een interventie onder leiding van Slaets compleet uit de hand. Hij zet zijn team onder druk om te zwijgen. 

Bekijk hier de preview:

Fair Trade is een productie van Independent Productions in samenwerking met VTM en Casa Kafka, en kwam tot stand met de steun van Telenet en de Belgische Tax Shelter-maatregel.

De afleveringen van Fair Trade zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/ 
​Meer informatie over de verhaallijn, de personages en de cast vind je hier: https://communicatie.vtm.be/spannende-misdaadreeks-fair-trade-vanaf-maandag-15-februari-bij-vtm
​Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:
​<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/199898?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde