Zusjes Nour & Fatma gaan op TikTok-missie bij Gers Pardoel, Nora Gharib, Céline Dept en Stien Edlund

Zusjes Nour & Fatma gaan op TikTok-missie bij Gers Pardoel, Nora Gharib, Céline Dept en Stien Edlund

Nieuwe miniserie vanaf vandaag, woensdag 26 februari, bij VTM KIDS en VTM GO

Story image

TikTok… wie is daar? Vandaag, 26 februari, lanceert VTM KIDS de nieuwe miniserie ‘Nour & Fatma’ met de populaire TikTok-zusjes Nour en Fatma. Het duo heeft maar liefst 342.500 volgers op de populaire muzikale app én ze hebben een missie. De zusjes willen bekende personen overhalen om met hen een TikTok te doen. In vier afleveringen, elke woensdag om 16u00 bij VTM KIDS en via VTM GO volgen kijkers hoe de zusjes langsgaan bij Gers Pardoel, Nora Gharib, Céline Dept en Stien Edlund. 

In de eerste aflevering nemen Fatma en Nour rapper Gers Pardoel mee op TikTok-missie. Ze gaan eerst een kijkje nemen in de studio van Gers. Daarnaast hebben ze ook een heleboel vragen voor hem. Zo willen ze weten of Gers altijd al wist dat hij een rapper wou worden. “Ik ben pas beginnen rappen toen ik 21 was. Als we ergens naartoe gingen om te skaten, was ik altijd wel aan het rappen achterin de auto. Ik rapte dan liedjes van Eminem. Muziek maken kan altijd. Voor mij is dat heel mijn leven”, zegt Gers. Wat wordt het resultaat van hun missie om met Gers een TikTok-video te maken? 

De vier missies van Nour & Fatma zijn vanaf vandaag, elke woensdag, te volgen bij VTM KIDS om 16u00 en via VTM GO. 

Story image

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde