Skip to Content
Zorgt het in elkaar zetten van een Ikea-kast steevast voor ruzie? Bekende acteurskoppels testen het uit

Zorgt het in elkaar zetten van een Ikea-kast steevast voor ruzie? Bekende acteurskoppels testen het uit

Da’s Liefde! op zaterdag 27 februari om 20.25 bij VTM

In de nieuwe aflevering van Da’s Liefde! op zaterdag 27 februari om 20.25 bij VTM daagt Jens Dendoncker weer een hoop moedige Vlamingen uit voor experimenten rond de heerlijke, maar soms ook pijnlijke liefde. 
​Dé relatietest der relatietesten: samen een Ikea-kast in elkaar vijzen. Blijkt namelijk dat 1 op 5 koppels hierbij ruzie maakt. Heeft de duur van een relatie invloed op de stress die daarmee gepaard gaat? Jens en zijn vriendin Lauren gaan de uitdaging aan samen met Tine Embrechts en Guga Baúl, en Filip Peeters en An Miller. De koppels krijgen 1u de tijd om de ‘Liatorp’ kast, oftewel ‘The Divorce Maker’ in elkaar te steken. Welke koppel wil achteraf lief, leed én kleerkast nog met elkaar delen?

Schoonouders, we zijn het niet altijd met ze eens, maar om conflicten te vermijden, zeggen we ook niet altijd wat we denken. Gevolg: onderhuidse spanningen en stress. En dat kan minstens 1 op 4 Vlamingen bevestigen. Lisa en haar schoonmoeder Marina hebben niet de beste band, dus onderwerpt Jens hen aan een experiment. Zeggen ze voor één keer eerlijk wat ze écht bij elkaar voelen? En helpt het ook om de spanningen weg te nemen en de band te versterken? 

Is het terecht dat 79% van de jongeren niet meer naar z’n grootouders belt om hun relationele shizzle op te lossen? Of hebben Ria (74), Raymond (72), Willy (80) en Elise (86), samen goed voor 311 jaar levenservaring, de jeugd toch nog iets bij te brengen over de liefde? Callcenter Zonnewende to the rescue! Want ook zij hebben in hun jonge tijd advies gekregen, de ene al wat meer dan de andere. 

Een verrassing hou je maar beter geheim. Voor al de rest heeft Jens één goede raad: stoppen met liegen lucht op! Toch doen we het allemaal zo’n 9 keer per dag of bijna 70 keer per week, da’s een hoop bullshit bij elkaar... Ook in deze aflevering nodigt Jens enkele koppels uit in zijn geïmproviseerde biechtstoel om grote en minder grote leugens aan elkaar op te biechten. Gaan ze heen in vrede?

De afleveringen van Da’s Liefde! zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/ 
​Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://foto.dpgmedia.be 
​Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:
​<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/199868?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde