Zijn Winnie en Jonah 7 maanden na hun huwelijk nog steeds gelukkig getrouwd?

Zijn Winnie en Jonah 7 maanden na hun huwelijk nog steeds gelukkig getrouwd?

Laatste aflevering van Blind Getrouwd op zondag 26 april om 19.55 bij VTM

Story image

Gemiddeld 1.174.402 kijkers (goed voor een marktaandeel van 38,2%; VVA 18-54, live +7) volgden de voorbije tien weken de romantische en minder romantische perikelen van Sonny, Laura, Christophe, Nick, Tatiana, Lothar en Winnie en Jonah. Vanaf het moment dat ze het nieuws kregen dat de experten een partner voor hen vonden, tot het moment waarop ze na zeven weken huwelijk beslisten om getrouwd te blijven of niet. Op zondag 26 april springt de finale van Blind Getrouwd enkele maanden vooruit: hoe gaat het nu met iedereen? En dé vraag die iedereen zich stelt: zijn Winnie en Jonah 7 maanden na hun huwelijk nog steeds gelukkig getrouwd?

Deze finale van Blind Getrouwd werd deels voor de coronamaatregelen gefilmd en deels tijdens de social distance maatregelen. Daarom worden de deelnemers niet met z’n allen herenigd, maar worden gezamenlijke opnames afgewisseld met videogesprekken tussen de deelnemers onderling, die van mekaar ook wel eens willen weten hoe het nu eigenlijk zit. 

Jonah is dezer dagen volop zijn huis aan het verbouwen om daar na enkele jaren zwoegen eindelijk in te kunnen trekken. De vraag is: wordt het met Winnie, of zal hij alleen verhuizen? 

Laura kaart met haar familie na over haar huwelijk met Sonny. Of ze nu bijvoorbeeld spijt heeft dat ze Sonny op hun huwelijksdag heeft meegenomen naar het graf van haar mama? Laura belt ook met Lothar om te polsen hoe het nu met hem gaat, en we komen te weten of hij nog contact heeft met Tati.

Story image

Lothar stelt Christophe via Skype dan weer de vraag die heel Vlaanderen graag zelf wil stellen: hebben de twee ondertussen nog geen spijt van hun beslissing om uiteen te gaan? De kijker ontdekt het tijdens een uitje van de twee.

INSCHRIJVEN VOOR EEN NIEUWE REEKS VAN BLIND GETROUWD KAN NU VIA VTM.BE
Ben jij 25 jaar of ouder en heb je de ware nog niet gevonden? Voel je desondanks toch huwelijkskriebels? En wil jij je op basis van de wetenschap laten matchen door een team van experten? Meld je dan nu via vtm.be aan voor dit unieke relatie-experiment!

Niet voor publicatie:
- Foto’s uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be
- Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be
- De trailer kan gedeeld worden via deze embed-code: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/142512?autoplay=true&pip=false&single_play=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde