Skip to Content
‘Wout’: exclusieve terugblik op de zomer van Wout van Aert, van Tokio tot Mont Ventoux

‘Wout’: exclusieve terugblik op de zomer van Wout van Aert, van Tokio tot Mont Ventoux

Het tweede deel van de docu ‘Wout’, dinsdag 23 november om 21u45 bij VTM

Deze zomer verzilverde Wout van Aert zijn plek op de wereldtop van het wegwielrennen, met drie etappezeges in de Tour de France en een zilveren Olympische medaille in Tokio. Nu dinsdag 23 november om 21u45 zendt VTM het langverwachte tweede deel van de docu ‘Wout’ uit, waarin VTM en HLN de kijkers een exclusieve inkijk geven in het indrukwekkende zomerparcours van Wout van Aert, van de Olympische Spelen in Tokio tot op de flanken van de Mont Ventoux.

Wout van Aert neemt de kijkers mee in zijn trofeeënkelder, waarin hij met de kleine Georges op de arm door zijn verzameling fietsen, truien en andere persoonlijke relikwieën gaat en reflecteert op zijn succesvol, haast bovenmenselijke wieler(na)jaar 2021. Op zenuwslopende wijze zien de kijkers hoe Wout en zijn team de Tour de France met vallen en opstaan beleven en uiteindelijk toch geschiedenis schrijven op de mythische flanken van de Mont Ventoux en op de Parijse Champs-Elysées. Hij blikt terug op de ontgoocheling van het WK in eigen land, de polemieken in de nasleep en de gevolgen daarvan in een heroïsche Parijs-Roubaix:

“De hele heisa heeft me toch wel een ‘knak’ gegeven. Het zorgde er voor dat mijn beste benen weg waren”, vertelt hij.

Hoe gaat Wout om met het wekenlang gemis van zijn vrouw Sarah en kersvers zoontje Georges? Welke emoties komen er los tijdens de hoogtes en de laagtes van zijn indrukwekkende wielerzomer?

Deel twee van de docu ‘Wout’, dinsdag 23 november om 21u45 bij VTM en op VTM GO.


Niet voor publicatie: De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/. Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://foto.dpgmedia.be

Charlotte Everaert Junior Press Officer DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde