Skip to Content
Wordt Niels Albert door zijn eigen personeel verraden in Het Jachtseizoen?

Wordt Niels Albert door zijn eigen personeel verraden in Het Jachtseizoen?

Aflevering 7 op donderdag 20 oktober om 20u35 bij VTM

Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop zetten op donderdag 20 oktober nog een laatste keer de jacht in op twee voortvluchtige bekende Vlamingen. Dat zijn deze keer twee ex-topsporters met een absolute winnaarsmentaliteit: veldrijder Niels Albert en judoka Dirk Van Tichelt. “De ene is wereldkampioen, de andere Europees kampioen met een Olympische medaille”, weet Laura. “Het zal dus avontuurlijk worden.” Niels en Dirk ontsnappen uit hun cel en hebben een heel vluchtplan opgesteld. Tot de jagers één van Niels’ werknemers zo ver krijgen om zijn eigen baas te verraden…

Laura, Jamie-Lee en Maarten vermoeden dat het duo richting Tremelo zal rijden, waar de fietsenwinkel van Niels is gelegen. Ze proberen hen een stap voor te zijn en bellen de winkel op om de boeven te onderscheppen. Dat plannetje lijkt te werken wanneer ze een zekere Wannes aan de lijn krijgen. Die wil hen helpen, maar niet voor niets. “Ik heb extra info, maar wat staat daar tegenover?”, klinkt het bij de werknemer, “Als ik nu een selfie krijg met u, in ruil voor info… Want ik weet wel naar waar Niels komt.” Betekent dit telefoontje het einde van de achtervolging? In de winkel zelf zaait Niels’ vrouw Valeska alleen nog meer verwarring.

Bekijk de preview hier:

Wanneer boeven en jagers elkaar dreigen te kruisen op de autosnelweg barst een heus kat- en muisspel los. De boeven dreigen immers recht in de armen van de jagers te rijden. Voor wie wordt het game over in deze laatste aflevering?

Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:

<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/334763?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde