Skip to Content
Winnares ‘Regi Academy’ Pauline schittert in het Sportpaleis: “Dit is het begin van mijn carrière”

Winnares ‘Regi Academy’ Pauline schittert in het Sportpaleis: “Dit is het begin van mijn carrière”

‘Regi Academy: Pauline in het Sportpaleis’, zaterdag 6 november om 22u25 bij VTM 2

Story image

In ‘Regi Academy’ zagen de kijkers hoe Vlaanderens hitwonder Regi en zijn partners in crime Jaap Reesema, Olivia Trappeniers, Camille Dhont en Lester Williams op zoek gingen naar een zangeres voor de hit ‘Duizend Sterren’. In een zenuwslopende afvalrace blies Pauline iedereen omver met haar unieke stem en betoverende uitstraling. Vorig weekend beleefde Pauline haar vuurdoop naast Regi in een bomvol Sportpaleis en is haar showbizzcarrière officieel gelanceerd with a bang. Nu zaterdag 6 november geeft VTM 2 een exclusieve inkijk in Paulines weg naar het sterrendom én wordt een deel van het concert uitgezonden in 'Regi Academy: Pauline in het Sportpaleis'.

“Pauline is gewoon een topper, met een serieuze hoek af. Ik heb mijn nieuwe topstem gevonden”, aldus een dolgelukkige Regi.

Na het opnemen van de single ‘1000 Sterren’ in de studio wordt Pauline meteen in de Vlaamse showbusiness geïntroduceerd met optredens en interviews. Als voorbereiding op de grote dag krijgt ze ook een styling session met BV-stylist Jody Van Geert, waarbij elk detail moet kloppen. Zal Pauline het publiek in het Sportpaleis inpalmen met haar straffe stem en daverende podiumpresénce?

Bekijk de trailer hier:

‘Regi Academy: Pauline in het Sportpaleis’, zaterdag 6 november om 22u25 bij VTM 2 en ook op VTM GO.


Niet voor publicatie:

De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be
​Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

De bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/261657?automute=false&autoplay=false&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>


Charlotte Everaert Junior Press Officer DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde