Wim Ballieu wordt ingeschakeld voor het droomhuwelijk van Jorg en Mabelle in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’

Wim Ballieu wordt ingeschakeld voor het droomhuwelijk van Jorg en Mabelle in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’

Op dinsdag 28 februari om 20u35 bij VTM

Jorg (24) en Mabelle (25) uit Hamme leerden elkaar 5 jaar geleden kennen via Tinder. De klik was er onmiddellijk; ze zijn beginnen praten en zijn niet meer gestopt. Mabelle leeft, zo zegt ze zelf, in een pinterest wereld en verzamelde al heel wat moodboards vol ideeën voor een origineel huwelijk. Op 28 februari neemt Jorg in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ al deze ideetjes door met Ruth Beeckmans en bereiden ze samen het droomhuwelijk voor dat zal plaatsvinden in het Zwitserse Luzern.

Mabelle is ervan overtuigd dat ze meedoet aan een reisprogramma en in het buitenland een hotel gaat inspecteren. Maar niets is minder waar… Tijdens een uitstapje ontdekt Mabelle één van haar eigen schilderijen aan de muur van een kunstgalerij. De verrassing is groot, maar wordt nog groter wanneer Jorg een verlovingsring van achter haar schilderij tovert. De totaal overdonderde maar zielsgelukkige Mabelle zegt volmondig ‘ja’. 

Bekijk hier een fragment uit de aflevering:

Op haar moodboard stond het eten ook al vast: “Ik had gedacht aan gehaktballen, zoals bij Balls and Glory, zoiets. Dat zou ik wel leuk vinden. ‘t Is heel basic, maar wel lekker en dat vind ik het belangrijkste.” Ook dat wist Ruth en dus staat Wim Ballieu himself aan de oever van het prachtige Vierwoudstedenmeer klaar om gevulde gehaktballen te maken voor het feest. En daar mogen Mabelle en haar twee getuigen een handje bij helpen.

Welke andere puntjes van Mabelles moodboard worden uitgevoerd, valt te ontdekken in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ op 28 februari om 20u35 bij VTM en op VTM GO.

Niet voor publicatie
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.
​Bovenstaand fragment is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/359889?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde