Skip to Content
Willy Sommers blaast het dak van de Lotto Arena op 30 jaar Familie Feest

Willy Sommers blaast het dak van de Lotto Arena op 30 jaar Familie Feest

Willy vervangt De Romeo’s, die helaas niet vrij zijn op de nieuwe datum

Story image

Op zaterdag 17 september viert Familie feest. Dan worden alle fans uitgenodigd in de Lotto Arena om te genieten van een show vol verrassingen, speciaal voor de 30ste verjaardag van de reeks. Wie feest zegt, zegt muziek. En wie anders kan daarvoor zorgen dan de koning van het muzikale feest Willy Sommers! Hij zal het dak van de Lotto Arena blazen met een live optreden, inclusief polonaise. Willy vervangt De Romeo’s als muzikale gast, die omwille van de verschuiving van het feest door corona helaas niet vrij zijn. Willy kijkt er alvast naar uit om na zijn gastrol in de reeks enkele jaren geleden nu te gast te zijn op het grote 30 jaar Familie Feest.

Sommige kijkers zullen het zich misschien nog herinneren”, vertelt Willy Sommers. “Twee jaar geleden mocht ik al eens opduiken in de seizoensfinale van Familie. Ik gaf er toen een gastoptreden op de benefiet die Benny (Roel Vanderstukken) organiseerde voor het personage Rikske. Die opnames waren toen bijzonder fijn om te doen en ik kijk met een warm gevoel terug op de gastrol die ik daar heb mogen vertolken. Mijn vrouw Cindy is grote Familie-fan, dus dat ik nu deel mag uitmaken van het grote Familie-feest vindt ook zij geweldig. We gaan er samen één groot, memorabel verjaardagsfeest van maken, ik kijk er nu al naar uit!

Bekijk het gastoptreden van Willy Sommers in Familie hier:

Willy is niet de enige die van het 30 jaar Familie Feest een onvergetelijke show zal maken. Ook de cast van Familie zal aanwezig zijn om alle aanwezigen te trakteren op een avond vol spektakel, nostalgie, humor, ontroering én verrassende acts. Tickets voor het 30 jaar Familie Feest zijn verkrijgbaar via 30jaarfamiliefeest.be.

Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:

<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/267184?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde