Skip to Content
William en Elien tonen hun identiteit in ‘Boer zkt Vrouw’

William en Elien tonen hun identiteit in ‘Boer zkt Vrouw’

In de eerste aflevering van ‘Boer zkt Vrouw’ van zondag 6 maart kreeg Vlaanderen samen met de vele singles eindelijk de identiteit te zien van de eerste twee boeren. Voor William Junior Dougan (24) zakten maar liefst 80 singles naar zijn ranch in Westerlo af. "Ik ben normaal gezien niet verlegen of zenuwachtig, maar ik was toch wel even van mijn melk. Ik had niet verwacht dat ze met zovelen zouden zijn”, zegt hij. En bij de dames klonk het unaniem: “Hij is helemaal mijn type!” William koos uiteindelijk 10 vrouwen met wie hij een mogelijke toekomst ziet.

"Ik vind hem heel knap", "Hij is cute", "Hij heeft mooie blauwe ogen",... De vrouwen maakten voor de eerste keer kennis met boer/cowboy William en dat lijkt heel goed mee te vallen.

Bekijk het fragment hier:

Ook Elien Ceustermans (26) uit Lommel kwam eindelijk te weten hoeveel mannen zich in dit blind liefdesavontuur willen storten. “Hier staan veel mannen die speciaal naar hier zijn gekomen. Dit heeft wel een impact op mij. Het wordt spannend”, voorspelt ze lachend. Na lang wikken en wegen, besloot Elien met 12 mannen verder te gaan.

Elien legde haar mannen het vuur aan de schenen met een pittige vragenronde, maar wanneer de laatste kandidaat verschijnt, is ze toch even van haar melk. "Dit is zonder twijfel een 'ja!’".

Bekijk het fragment hier:

Op zondag 13 maart zijn boeren Garry, Cyriel en Kim aan de beurt en tonen ook zij hun identiteit.

Niet voor publicatie
- Meer info over de boeren vind je hier.
​- De foto’s uit het persbericht en extra portretfoto's kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.
​- Bovenstaand fragment van William is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/287334?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
​- Bovenstaand fragment van Elien is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/287327?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde