Skip to Content
Wie zingt samen met Gers Pardoel zijn hit ‘Louise’ in I Can See Your Voice?

Wie zingt samen met Gers Pardoel zijn hit ‘Louise’ in I Can See Your Voice?

‘I Can See Your Voice’ op zaterdag 16 april om 20u25 bij VTM

Het koppel Jona en Emily uit Geel mag zaterdag 16 april om 20u25 bepalen welke performer een duet mag zingen met hun groot idool Gers Pardoel in ‘I Can See Your Voice’. Kamal Kharmach, Vincent Fierens, Ingeborg Sergeant en Kürt Rogiers geven opnieuw ‘professioneel’ advies aan de kandidaten. 

Volgende 7 performers geven het beste van zichzelf: de gastvrouw, de american football player, de grande dame, de reggae man, de dreamgirl, de klassebak en de dancing queen. Met name bij de dreamgirl en de dancing queen zijn de meningen van het panel heel verdeeld. “Ik durf niets meer te zeggen”, aldus Gers Pardoel…

Bekijk de preview hier:

Na alle eliminatierondes mag de laatste performer in duet met Gers Pardoel het nummer ‘Louise’ uit volle borst meezingen. Hoe dat zal klinken? Dat valt te ontdekken in ‘I Can See Your Voice’ op zaterdag 16 april om 20u25 bij VTM en ook op VTM GO.

Niet voor publicatie
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of  foto.dpgmedia.be.
​Bovenstaande preview is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/297100?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde