Skip to Content
Wie wordt de nieuwe ster van Regi? Hanne, Melanie en Arno strijden live voor de overwinning in een bomvol Sportpaleis

Wie wordt de nieuwe ster van Regi? Hanne, Melanie en Arno strijden live voor de overwinning in een bomvol Sportpaleis

De finale van Regi Academy, zaterdag 22 oktober om 22u05 live bij VTM 2

Na een bikkelharde afvalrace boordevol onverwachte proeven zijn de finalisten van de Regi Academy bekend. Van de 24 kandidaten palmden Hanne (16, Stabroek), Melanie (18, Mechelen) en Arno (22, Hasselt) Regi volledig in met hun zang- en podiumkunsten. Lars (16, Oostkamp) moest de Regi Academy op de valreep verlaten. Maar wie van de drie finalisten zingt zich in een uitverkocht Sportpaleis naar de overwinning en wordt dé ster van Regi's nieuwe hitsingle? Dat ontdekt Vlaanderen op zaterdag 22 oktober om 22u05 live bij VTM 2.

Lars moest op de valreep de Regi Academy verlaten:

Voor de ogen van meer dan 20.000 toeschouwers én de VTM 2-kijkers wordt het voor Hanne, Melanie en Arno op zaterdag 22 oktober alles of niets: in een sing-off tijdens Regi’s concert ‘Zwaartekracht’ krijgen ze de allerlaatste kans om Regi van zijn sokken te blazen en een plek in de Regi Family te veroveren. Wie erin slaagt de grootste concertzaal van ons land in vuur en vlam te zetten wordt door Regi uitgeroepen tot dé nieuwe ster van zijn volgende hitsingle. Die ster mag meteen schitteren, want de winnaar van Regi Academy stelt Regi’s nieuwe hit 'Als Ik Mezelf Verlies' die avond live in het Sportpaleis voor. De zenuwslopende finale van Regi Academy is vanaf 22u05 live bij VTM 2 te volgen. Vliegende reporter Vincent Fierens neemt de kijker mee backstage en meet daar de koorts bij de finalisten op.

Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Het fragment kan je overnemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/334966?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Lieze Schoofs Press Officer DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde