Skip to Content
Wie wordt ‘De Grootste Lefgozer’? Deze acht waaghalzen gaan de zotte en bikkelharde strijd aan

Wie wordt ‘De Grootste Lefgozer’? Deze acht waaghalzen gaan de zotte en bikkelharde strijd aan

De Grootste Lefgozer, vanaf dinsdag 31 mei nieuw bij VTM 2

Wie heeft het meeste lef en haalt zonder verpinken de zotste toeren uit in een spel van durven en bluffen? Vanaf dinsdag 31 mei gaat Kelly Pfaff in ‘De Grootste Lefgozer’ op zoek naar de durfal die zichzelf zowel fysiek als mentaal het verst kan pushen. Deze acht waaghalzen gaan de strijd om de titel van ‘Grootste Lefgozer’ aan. 

Anthony “Toine” Chiaverini - 29 jaar - Genk - Chemisch Procesoperator

Story image

Anthony - Toine voor de vrienden - is een Limburger in hart en nieren, maar heeft ook pittig Italiaans bloed door zijn aderen stromen. Hij is een energieke en sociale rebel met een grote mond en een klein hartje. Met zijn eigenwijze en koppige winnaarsmentaliteit wil hij voor niemand onderdoen. Hij houdt van extreme sporten en is een voormalig MMA-vechter. 

“Ik ben de eerste die springt”

Stijn Gijbels - 39 jaar - Peer - Vastgoedexpert

Story image

Stijn is een family man, koppige controlefreak en hevige KRC Genk-supporter. Hij gelooft dat iedereen wel ergens bang voor is, maar moet zijn eigen angsten zelf nog ontdekken. Stiekem hoopt Stijn op een proef waarin hij wordt uitgedaagd de doelpalen van RSC Anderlecht in de blauw-witte kleuren van KRC Genk te verven.

"Als ik pijn heb, dan lach ik”

Seda Kerman - 25 jaar - Wilrijk - Design Consultant

Story image

The cool chick en creatieve duizendpoot. Seda wordt aangetrokken door alles wat gevaarlijk is, maar denkt heel goed na voor ze in actie schiet. Al vindt ze uiteindelijk altijd wel een goede reden om het risico te nemen. Blijven doorgaan wanneer je schrik hebt en je angsten recht in de ogen kijken: dat maakt je volgens Seda een echte lefgozer.

“Als ze zeggen “doe dat niet”, dan moet ik dat doen”

Marylin Bruneel - 42 jaar - Antwerpen - Stewardess

Story image

On duty is ze een “zweefteef”, off duty is ze een “regelteef” die graag plant en organiseert. Marilyn is een sympathieke en vrolijke flapuit, maar ook one of the guys en een haantje de voorste. Stress geeft haar een goed gevoel en ze is gelukkig wanneer de adrenaline door haar lijf giert. Ze had voor het eerst in haar leven schrik toen ze na de stijging van de benzineprijzen moest gaan tanken. 

“Ik heb nog nooit schrik gehad” 

Ewoud Vansteenkiste - 22 jaar - Izegem - Student Audiovisuele Technieken

Story image

“Fuck schaamte” is het levensmotto van deze chille losbol. Hij heeft dan ook nog nooit een spelletje waarheid, durven of doen verloren. Ewoud is een entertainer pur sang en zorgt voor ambiance in de keet. Als adrenalinejunkie deinst hij nergens voor terug. Angst lacht hij weg. 

“Ik ga liever dood door te leven” 

Femke Verheyen - 37 jaar - Meerhout - Projectingenieur

Story image

Deze lachebek wordt nooit kwaad en stress doet haar giechelen. Maar als een no-nonsense Kempische neemt ze ook geen blad voor de mond en zegt ze altijd waar het op staat. Deze wildebras dacht dat ze minder risico’s zou nemen en meer gezond verstand zou gebruiken eens ze moeder werd, maar dat was dan verkeerd gedacht. 

“Ik ben nog nooit iets tegengekomen dat ik niet zou doen” 

Mohamed Zerri - 27 jaar - Vilvoorde - Financial Consultant

Story image

Een stoere en zelfzekere macho, maar wel eentje met een gouden hart, tonnen positivisme én een wiskundeknobbel. Mohamed is berekend en rationeel, bijt zich als een zot in elke uitdaging vast en is een “stevig kanon” in alles wat hij doet. Hij zoekt graag zijn grenzen op, maar heeft die tot dusver nog niet gevonden. 

“I guarantee you: I have got ice in my veins!”

Renée Verhulst - 24 jaar - Hulste - IT Consultant

Story image

Ze is empathisch, goedlachs en een echte positivo. Maar vergis je niet, want lieve Renée gaat ook over lijken om te winnen en is niet vies van valsspelen en saboteren. Ze houdt ervan uitgedaagd te worden, want dat geeft een kick. Ze denkt dat ze alles durft en wil nu testen hoe ver ze écht kan gaan. 

“Ferm op mijn bakkes gaan… met plezier” 


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of  foto.dpgmedia.be.


Lieze Schoofs Press Officer DPG Media

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde