Wie worden de beste garagisten in Code van Coppens? Jens & Jeroen of Stephanie & Francesco?

Wie worden de beste garagisten in Code van Coppens? Jens & Jeroen of Stephanie & Francesco?

Aflevering 3 op zondag 4 december om 20.35 bij VTM

Elektroshocks à volonté, een kennismaking met een wel heel bijzondere airbag - of was het een 'eierbag’? -,  een facial met glibberige motorolie en een dolgedraaide carwash: Jens Dendoncker, Jeroen Verdick, Stephanie en Francesco Planckaert moeten er wat voor over hebben om de Code van Coppens te kraken op zondag 4 december bij VTM.

De duo’s kruipen in de huid van vier louche garagisten op zoek naar hun koffertje zwart geld. Wiens samenwerking loopt even gesmeerd als de mini-auto in de eerste opdracht? Stephanie en Francesco hebben in het echte leven al jaren een familiebedrijf maar of hun garage in de Code van Coppens ook een even goede vitesse draait, is maar de vraag. En Jeroen durft dan weer niet echt te vertrouwen op goede vriend Jens:  “Waarom niet? Jens heeft me ooit uren aan een stuk blazen wijsgemaakt en pas de week erna terloops gezegd dat het allemaal gelogen was.”

Welk duo zich als eerste uit een alweer vernuftige themakamer weet te bevrijden, ontdekt de kijker op het scherm. Maar één ding is wél al zeker: het wordt een aflevering vol joints de culasse waarbij de vonken van de bougies springen. Om hun gasten toch proper huiswaarts te sturen, geven Mathias en Staf hen nog een grondige wasbeurt in een dolgedraaide carwash. Komen Jens, Jeroen, Stephanie en Francesco uiteindelijk proper uit dit avontuur? Of verslikken ze zich in een smerige olieput en wordt het voor één duo perte totale?

Bekijk hier de preview uit de aflevering:

Code van Coppens Unlocked: wegens succes verlengd tot eind januari

Liefhebbers van het tv-programma kunnen zich sinds enkele weken ook zelf, in real life, wagen aan de raadsels van Mathias en Staf in Code van Coppens Unlocked. Wegens succes worden de escape rooms in de Stadsfeestzaal in Antwerpen verlengd tot eind januari. Meer info op www.codevancoppens.be.


Niet voor publicatie:

  • De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.
  • ​Bovenstaande preview kan worden overgenomen via volgende embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/342792?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde