Skip to Content
Wie wint de finale van Popquiz?

Wie wint de finale van Popquiz?

Op woensdag 2 juni om 21.55 bij VTM

Op woensdag 2 juni om 21.55 presenteert Matthijs van Nieuwkerk de ultieme finale van Popquiz. Welk duo beschikt over de meeste popkennis, kan het best Wonderwall, Blurred Lines, Match Up en Super Medley raden en wint uiteindelijk de finale van Popquiz? De inzet is groot want de winnaar krijgt tickets met de beste plaatsen voor alle concerten en festivals in het hele land, een jaar lang, uitverkocht of niet.

Story image

De teams worden bijgestaan door allesweter Ella Leyers en actrice en presentatrice Bab Buelens. Vestimentair hebben de dames alvast alles uit de kast gehaald en dat valt ook Matthijs op: “Jullie zijn allebei om door een ringetje te halen. En jij, Bab, jij hebt zelfs de kleding van Adriaan uit Bassie en Adriaan aan”. Daarmee doelt hij op haar opvallende felblauwe outfit. “En jij hebt zijn haar”, lacht Bab. “Ja, inderdaad!” lacht ook Matthijs. 

Bekijk de preview hier:

Story image

De eerste finalisten zijn Ben (26, Gent) en Sarah (28, Gent), twee doctoraatsstudenten uit Gent. Ze gingen ooit op date naar de bioscoop, maar besloten toch gewoon vrienden te blijven. Zij nemen het op tegen Renée (27) en Yo-Mara (35), twee vriendinnen uit Lokeren die elkaar perfect aanvullen. De ene is gespecialiseerd in de jaren ‘80 en ‘90, de andere in de jaren ‘70 en kleinkunst. 

Senne en Lokko, de muzikale genieën die 10 weken lang het beste van zichzelf hebben gegeven, gaan voor de finale nog eens ‘all the way’ - zo dansen ze op hilarische wijze verschillende liedjes na in de ronde Wonderwall. 

Welk quizduo wint de finale en maakt kans op 1 jaar gratis toegang tot concerten en festivals in het hele land? 

Popquiz met Matthijs van Nieuwkerk, woensdag 2 juni om 21.55 bij VTM.
De afleveringen van Popquiz zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.

Niet voor publicatie

De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/ 
Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode: 
<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/230250?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde