Wie wint de allereerste ‘Beste Kijkers Awards’?

Wie wint de allereerste ‘Beste Kijkers Awards’?

Eerste aflevering ‘Beste Kijkers’, nu woensdag 8 januari om 21.10 bij VTM

Story image

Wie had in 2019 ‘de beste onbedoelde humor’? Wie maakte ‘de slimste mop’? En wie verdient de zogenaamde ‘BenCrabbeker’ voor ‘de allerflauwste woordspeling’ in 2019? Dat komen de kijkers morgen, woensdag 8 januari om 21.10 bij VTM, te weten in de eerste, speciale aflevering van ‘Beste Kijkers’. Nathalie Meskens reikt daarin voor het eerst de ‘Beste Kijkers Awards’ uit. De kijkers mochten de voorbije week beslissen wie hen het meest heeft doen lachen in 2019. De andere winnaars worden gekozen door Nathalie’s gasten Jens Dendoncker, Lieven Scheire, Ruth Beeckmans en Herman Brusselmans.

Tussen het uitreiken van de awards door, giet Nathalie de grappigste momenten van 2019 in een humoristisch jaaroverzicht. En ook VTM NIEUWS-anker Dany Verstraeten geeft opnieuw zijn mening over de gebeurtenissen van afgelopen jaar verpakt in een lied. Jawel, Dany gaat zingen en dat dankzij de grafische techniek ‘deepfake’.

Na een break voor De Gouden Schoen op woensdag 15 januari, neemt Nathalie vanaf woensdag 22 januari opnieuw de beste fragmenten van de voorbije week door met heel wat bekende koppen in het panel, waaronder Danira Boukhriss Terkessides, Lukas Lelie, Sven De Leijer, Kamal Kharmach, Ruben Nicolai en vele andere.

Story image

 


Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

Machteld Paredis Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde