Wie raakt het noorden volledig kwijt na een complete reset in ‘Bestemming X’?

Wie raakt het noorden volledig kwijt na een complete reset in ‘Bestemming X’?

Aflevering 6 op maandag 27 maart om 20u35 bij VTM

In het sprookjesachtige Venetië eindigde Zeno’s reis in een nachtmerrie: hij moest vorige week de bus onherroepelijk verlaten. Nu maandag 27 maart om 20u35 bij VTM zitten de laatste vijf kandidaten halfweg hun waanzinnige trip richting Bestemming X. Na het bezoek aan Venetië worden de kaarten flink door elkaar geschud met een complete reset. De kandidaten hebben er een blinde rit van zo’n 15u opzitten, zonder enig contact met de buitenwereld. Iedere houvast die er was, valt nu weg en de groep tast in het duister. Wie kan deze ommezwaai het best verteren en komt te weten waar ze zijn? En wie raakt het noorden volledig kwijt en moet het spel verlaten? 

Wanneer de kandidaten na het afstappen hun X-bril afzetten, kijken ze neer op een gigantische en mysterieuze wereldbol. “Ik zit precies in het ISS. Ik zie de wereld, ik zie windrichtingen, ik zie tornado’s”, klinkt het bij een verwonderde Gino. De kandidaten bevinden zich ergens op deze blauwe bol. Maar waar exact? Dat kunnen ze te weten komen door het showbeest in zichzelf naar boven te halen. Eén maand geleden kreeg de groep  namelijk de opdracht een nummer uit het hoofd te leren. Nu is het showtime en treden ze op onder de gigantische aardbol, terwijl de wereld toekijkt. Juryleden uit de vijf werelddelen geven punten op hun zangtalent en performance. Maar de kandidaten maken het elkaar moeilijk… Wie is het grootste showbeest en kan een belangrijk, maar dubieus voordeel verzilveren?

Bekijk de preview hier:

Van een wereldpodium trekken de kandidaten naar de wildernis. Daar kamperen ze diep in het bos, tussen de beren… Als “vrolijke vrienden” genieten ze van een zelfgemaakt diner aan het kampvuur, maar een nieuwe opdracht gooit al snel roet in het eten. De inzet? Een felbegeerd ritje in de ‘Very Important Passenger’-ruimte. De opdracht is volgens sommige kandidaten een fluitje van een cent, maar niet iedereen blijkt te vertrouwen…

Kijkers kunnen elke week zelf mee op zoek gaan naar de eindlocatie van die aflevering én naar de ultieme Bestemming X via www.bestemmingx.be. De weekwinnaar maakt telkens kans op 500 euro aan vliegtickets. Wie week na week het dichtst bij de eindlocatie van de afleveringen zit, wint ‘t schoon leven ter waarde van 10.000 euro.


Niet voor publicatie

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be

De preview kan je overnemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/365437?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Lieze Schoofs Press Officer DPG Media

 

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde