Wie mag mee op romantische trip? Alle boeren maken hun finale keuze in Boer zkt Vrouw

Wie mag mee op romantische trip? Alle boeren maken hun finale keuze in Boer zkt Vrouw

Aflevering 9 op zondag 16 april om 19u55 bij VTM

Op zondag 16 april is het erop eronder voor de kandidaten in Boer zkt Vrouw: wie mag mee op romantische trip, en wie blijft op de valreep met een gebroken hart achter? 

In Tielt-Winge blijft Cathy piekeren tot de laatste seconde. “Björn en Kenny zijn zo ontzettend verschillend. Er is bij beiden fysieke aantrekking, maar qua persoon en karakter staan ze quasi haaks op elkaar. Ik zou graag dit stuk van Björn nemen en dat stuk van Kenny, maar zo werkt het natuurlijk niet. Het kan zijn dat ik op het keuzemoment zelf nog switch, want het is echt fifty-fifty.”

Ook in Lier zit koeienboer Stef met een luxeprobleem: wordt het Annelore of Leen? Hij wint nog even het advies in van zijn ouders, net voor het finale keuzemoment. 

“‘t Was tof, met twee leuke vrouwen in bed”, klinkt het bij de andere koeienboer, Jef. Aan alle mooie liedjes komt echter een einde, en dus is het hoog tijd voor Bente of Kim om afscheid te nemen van het bed dat ze de voorbije nachten altijd met drie hebben gedeeld.

En dan is er nog Kevin, de witloof- en frambozenboer die de voorbije weken soms kop noch staart kreeg van de vrouwen. Voor hij zijn keuze bekendmaakt, wil Dina Tersago eerst nog weten wat er in zijn hoofd omgaat. “Mijn hart zegt: dat is de vrouw, maar mijn hoofd zegt iets anders”, klinkt het. Desondanks is Kevin er 100% uit. Neemt hij de misschien verstandigste keuze? Of volgt hij voluit zijn hart?

De finale keuzes van de boeren, op zondag 16 april om 19u55 bij VTM en op VTM GO, in een nieuwe aflevering van Boer zkt Vrouw. 

Bekijk hier de preview:


Niet voor publicatie:

  • Interviewaanvragen voor Dina Tersago en de boeren via [email protected]
  • De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be
  • ​Bovenstaande preview kan worden overgenomen via volgende embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/369097?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde