Skip to Content
Wie heeft de ‘Regi sparkle’ en blaast hitkanon Regi en zijn ‘fab four’ omver in de audities?

Wie heeft de ‘Regi sparkle’ en blaast hitkanon Regi en zijn ‘fab four’ omver in de audities?

De eerste straffe stemmen wagen hun kans in ‘Regi Academy’: morgen, donderdag 19 augustus, om 21.30 bij VTM 2

Een straffe stem die iedereen omver blaast, een ‘wauw’-uitstraling, een dosis lef en het belangrijkste: de ‘Regi sparkle’. Wie die ingrediënten bezit, maakt grote kans om dé ster te worden van Regi’s volgende hitsingle. Morgen, donderdag 19 augustus om 21.30, wagen de eerste 12 stemmen hun kans in de zenuwslopende audities van ‘Regi Academy’ bij VTM 2. Bovenop het dak van Fort Napoleon in Oostende brengen ze een zelfgekozen nummer uit het rijke hit-arsenaal van Regi. Wie kan Regi en zijn partners in crime Jaap Reesema, Olivia Trappeniers en Lester Williams overtuigen?

Nog voor de audities starten, slaat de stress toe bij Regi: “Ik heb schrik dat er niets bij gaat zitten, want er is een verschil tussen ‘kunnen zingen’ en ‘hebben wat ik zoek’. Ik wil één topstem die mij omver zingt. Iemand die sterk in zijn of haar schoenen staat om naast mij op te treden in een nokvol Sportpaleis. Tijdens de audities ga ik mega streng zijn. Ik ben Sinterklaas niet, hé (lacht).”

Regi weet duidelijk wat hij wil en voor minder gaat hij niet. Daarom is Camille Dhont de ideale steun en toeverlaat voor de kandidaten. Naast het podium staat ze klaar met insider tips en mental support, want naast uitgelaten en feestvierende kandidaten zijn er ook teleurgestelde en emotionele auditanten. Wie groen licht krijgt van de vierkoppige jury, mag het auditienummer opnieuw brengen. Deze keer voor duizenden luisteraars van Qmusic én live vanuit het Q-Beach House in Oostende. Zij bepalen uiteindelijk welke twee stemmen uit de eerste audities doorstoten naar de volgende ronde. De winnaar van ‘Regi Academy’ schittert niet alleen op de nieuwe single van Regi. Op zaterdag 30 oktober is er ook een ongeziene vuurdoop in de grootste concertzaal van ons land: het Sportpaleis.

Bekijk de eerste beelden van ‘Regi Academy’ hier:

Deze 12 stemmen wagen hun kans in de eerste audities van ‘Regi Academy’:

 • Steven (26, Berchem): ‘No Music’ van Regi
 • Helle (30, Antwerpen): ‘They Don’t Know’ van Regi & Olivia
 • Sander (22, Huldenberg): ‘Ordinary’ van Regi & Milo Meskens
 • Yutan (24, Temse): ‘Should Have Been There’ van Regi
 • Marie (16, Aalst): ‘Ellie’ van Regi & Jaap Reesema
 • Axana (18, Hemiksem): ‘Forever’ van Milk Inc.
 • Nell (17, Kapellen): ‘Vergeet De Tijd’ van Regi & Camille
 • Nette (19, Heist-op-den-Berg): ‘Vuurwerk’ van Camille
 • Melissa (20, Leopoldsburg): ‘Turn The Tide’ van Sylver
 • Febe (16, Wilrijk): ‘Vechter’ van Regi & Camille
 • Lana (25, Nevele): ‘Go To Hell’ van Milk Inc.
 • Pauline (19, Lommel): ‘You Have A Heart’ van Regi & Olivia

Niet voor publicatie:
​De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be
​Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

De bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:
<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/244028?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde