Skip to Content
Who run the world? Girls! Dit zijn de vier finalisten van Regi Academy

Who run the world? Girls! Dit zijn de vier finalisten van Regi Academy

Amber, Jasmin, Kimberly of Pauline: wie wordt dé stem op Regi’s nieuwe single en schittert in het Sportpaleis op 30 oktober?

Story image

Regi Academy nadert zijn ontknoping. De vier finalisten zijn na vanavond bekend en één ding is zeker: de stem op Regi’s nieuwe single zal vrouwelijk zijn. Amber (23, Herenthout), Jasmin (20, Beringen), Kimberly (29, Amsterdam) en Pauline (19, Lommel) wisten Regi, Olivia, Jaap Reesema en Lester Williams te overtuigen in de halve finale van Regi Academy bij VTM 2. Aan de hand van een Sportpaleis-workshop, zangsessies in Regi’s thuisstudio in Heusden-Zolder, tryouts en onverwachte testen bewezen deze powervrouwen klaar te zijn voor het grote werk en haalden ze het in een zenuwslopende halve finale van Anna (20, Dilsen-Stokkem), Wietse (25, Genk) en Yutan (24, Temse). Wie van deze vier zal schitteren op Regi’s nieuwe single én in het Sportpaleis op zaterdag 30 oktober? Dat komt iedereen te weten in de finale van Regi Academy op donderdag 23 september om 21u40 bij VTM 2.

Regi is trots op de vier finalisten, maar neemt helaas ook afscheid van drie andere topkandidaten: "Het was een behoorlijk intense ervaring. Ze hebben het ons niet gemakkelijk gemaakt. Nu moeten we uit de vier finalisten weer gaan kiezen en dat is niet evident. Ik vond het wel hard om mensen naar huis te sturen. Je ziet die teleurstelling. Ik denk dat het een bittere pil gaat zijn voor diegenen die er niet bij zijn. Maar je moet het zo zien: ze staan allemaal op mijn radar nu."

De afleveringen van Regi Academy zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.


Niet voor publicatie:
​De foto uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be
​Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde