Welke uitdagingen krijgen de 8 VTM-gezichten op hun bord in Beat VTM?

Welke uitdagingen krijgen de 8 VTM-gezichten op hun bord in Beat VTM?

De kaarten worden verdeeld in de kick-offaflevering op maandag 2 september om 20.35

Story image

Op maandag 2 september wordt duidelijk welke 8 uitdagingen de volgende 100 dagen de agenda van de VTM-gezichten gaan bepalen in Beat VTM. De 8 gaan een speciale kamer in en krijgen te horen wie de ploeg uitdaagt met welke opdracht. Daarna is het aan de bekende gezichten om uit te vechten wie van hen welke uitdaging voor zijn of haar rekening neemt. De kick-offaflevering wordt bijzonder spannend. Want wie krijgt een uitdaging die bij hem past en wie niet?

Dat Guga Baúl alvast niet echt warm loopt om te gaan olijfolieworstelen tegen Sander (28, Bilzen), is al geweten. “Het is duidelijk: deze opdracht is voor mij. Maar mijn buikgevoel zegt: dit is kak.” Voor de rest van het VTM-team is het dus nog even nagelbijten. “Ik hoop dat ik niet gewond geraak”, aldus Freek Braeckman. “Of hooguit een klein beetje misschien.” Naar wie worden de meest extreme, fysieke uitdagingen doorgeschoven? Wie beschouwen de 8 bekende Vlamingen als hun sterkste, slimste, handigste, taaiste of snelste teamlid? Eén voor één worden de opdrachten verdeeld tussen Koen Wauters, Nathalie Meskens, Kürt Rogiers, Natalia, Mathias Coppens, Freek Braeckman, Olga Leyers en Guga Baúl. “Als we de foute keuze maken, gaan we op ons kas krijgen. En als er één ding is waar ik niet van hou dan is het op mijn kas krijgen”, stelt Koen. 

Wordt de uitdaging het vervullen van een oude kinderdroom of hun grootste nachtmerrie? Vast staat dat sommige bekende gezichten hun grenzen echt wel zullen moeten verleggen. In Het Lichaam van Coppens nam de angst van Mathias al eens de bovenhand, maar hoe gaat hij in Beat VTM om met zijn hoogtevrees? En krijgt Nathalie een uitdaging die helemaal indruist tegen haar claustrofobie?

Niet voor publicatie:
Foto's uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/.

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde