Skip to Content
Welk koppel wint de droomjob op Zanzibar?

Welk koppel wint de droomjob op Zanzibar?

Paradijs zoekt Personeel, finale op donderdag 24 maart om 20u35 bij VTM

Op donderdag 24 maart om 20u35 weten we wie voor minstens één jaar het luxe resort Zanziblue mag uitbaten. Nog twee duo’s strijden voor het contract van hun dromen: horeca-experts Inge en Stefaan, en wereldreizigers Ileen en Thomas. Zij toonden tot nu toe de meeste skills en ambitie.

Als finale proef moeten de duo’s elk een dag lang alleen het resort runnen. Via kleine vernieuwingen in elk departement tonen ze elk hun visie op het resort. Aan enthousiasme geen gebrek bij Ileen en Thomas: “Eindelijk! We beginnen met een dag en eindigen hopelijk met een jaar!” klinkt het hoopvol bij het koppel. Ook Stefaan en Inge willen zich bewijzen en heel graag hun stempel drukken op het resort. Met hun jarenlange ervaring in de horeca weten zij als geen ander hoe ze de gasten in een luxeresort moeten verwennen. De twee dagen worden door de jury onder de loep genomen, ze bespreken en vergelijken de prestaties van de duo’s en geven dan een definitief advies aan de eigenaars Cris en Cristina.

Aan het eind van hun finale proefdag blikt elk duo terug op hun dag aan het hoofd van het resort. Zowel Inge en Stefaan als Ileen en Thomas zijn het eens: dit smaakt naar meer! Om de kans op hun droomjob te vergroten, krijgen beide duo’s een allerlaatste kans om de eigenaars te overtuigen om voor hen te kiezen als nieuwe managers van Zanziblue. Cris en Cristina kregen de aanbevelingen van de Zanziraad, maar nemen zelf de eindbeslissing. 

Bekijk de preview hier:

De twee overblijvende duo’s zijn nog 1 gesprek verwijderd van hun droomjob… Wordt het Inge en Stefaan? Of Ileen en Thomas?  Na de ultieme selectieronde is het tijd voor het verdict… 

Story image

Paradijs zoekt Personeel, finale op donderdag 24 maart om 20u35 bij VTM en ook op VTM GO.

Niet voor publicatie
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.
​Alle info over de deelnemende duo’s vind je hier.
​Bovenstaand preview is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/292289?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde