Skip to Content
Wegenwachter Gino snelt festivalganger te hulp op Pukkelpop in nieuw seizoen van ‘Pech Onderweg’

Wegenwachter Gino snelt festivalganger te hulp op Pukkelpop in nieuw seizoen van ‘Pech Onderweg’

Vanaf maandag 17 oktober om 21u45 bij VTM 2

Pech Onderweg is terug met een nieuw seizoen! In de eerste aflevering op maandag 17 oktober om 21u45 bij VTM 2 zijn de spots gericht op wegenwachter Alain uit Koksijde, die al 27 jaar vol passie zijn job uitoefent. Zijn naam heeft hij niet gestolen. Heb je autopech aan de kust? Dan staat Alain met de ‘A’ van ‘Altijd aan zee’ paraat om te helpen. Dat hij zijn job nog niet beu is, heeft misschien te maken met zijn dagelijkse, heerlijke lunchpauze op het strand.

Aan de andere kant van het land is er de Leuvense wegenwachter Gino, met roots in het Pajottenland. “Als die van de kust bellen, versta ik er nul de botten van”, lacht hij. Gino wordt opgeroepen voor een auto die stilstaat op de parking van Pukkelpop. De festivalganger vertelt hoe hij 11 jaar geleden een jongen heeft gered tijdens de zware Pukkelpopstorm. “Het toeval wil dat ik hem gisteren gezien heb in een rolstoel”, klinkt het. “Hij herkende mij nog.”

Bekijk hier de preview uit de eerste aflevering:

En dan zijn er ook nog chauffeurs die benzine tanken in de plaats van diesel. “Toen mijn auto niet meer wou starten, had ik pas door dat ik verkeerd had getankt”, klinkt het.

Het nieuwe seizoen van ‘Pech Onderweg’ is vanaf maandag 17 oktober om 21u45 te zien bij VTM 2 en ook op VTM GO.


Niet voor publicatie:

De foto's uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/ en https://foto.dpgmedia.be.

​Bovenstaande preview is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/333722?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Delphine Dehairs Jr. Press Officer, DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde