Skip to Content
Wat is contortionisme? An Lemmens en Dennis Weening hebben er het raden naar in Game of Talents

Wat is contortionisme? An Lemmens en Dennis Weening hebben er het raden naar in Game of Talents

Aflevering 4 op donderdag 11 maart om 20.40 bij VTM

Wie doet acrobatische toeren op een monowiel? Wie kan er klappen met één hand? Wie is een getalenteerde balletdanser? En wat is er bijzonder aan iemand die aan contortionisme doet? Op donderdag 11 maart om 20.40 treden opnieuw 7 artiesten met een uitzonderlijk talent op in Game of Talents. Om de juiste artiest aan het juiste talent te koppelen krijgen de kandidaten ook deze week hulp van een bekende Vlaming en Nederlander. Zo komt het zes jaar na So You Think You Can Dance tot een tv-reünie tussen presentatoren van toen An Lemmens en Dennis Weening.

An staat de 19-jarige Joselina uit Edegem bij, die het prijzengeld bij een overwinning aan haar mama zou geven voor een nieuwe keuken. Dennis is vastberaden naamgenoot Dennis (31) uit Alkmaar naar de overwinning te loodsen. Elektrische viool, handklappen, ballet, beatbox, rock ‘n roll, monowiel en het mysterieuze contortionisme: dat zijn de talenten die op het podium voor de nodige verrassingen zullen zorgen.

Wie vanuit zijn luie zetel wil meespelen met Game of Talents kan dat elke aflevering doen via vtm.be. Daar kunnen kijkers zelf een gokje wagen en raden welk talent bij welke artiest hoort.

Niet voor publicatie:
​De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde