Wat een Dag, nieuwe dagelijkse show met Davy Parmentier bij VTM

Wat een Dag, nieuwe dagelijkse show met Davy Parmentier bij VTM

Elke week van maandag tot en met donderdag vanaf 28 oktober om 22.55 bij VTM

Story image

Vanaf maandag 28 oktober sluit VTM van maandag tot en met donderdag de televisieavond af met Wat een Dag, waarin tv-beest Davy Parmentier de tien leukste verhalen van de dag brengt. Hij ontvangt in de studio in Vilvoorde dagelijks gasten en geeft met verrassende reportages een andere kijk op de voorbije dag.

Het is voor Davy Parmentier, creatief directeur bij VTM, de eerste keer dat hij een programma zal presenteren. 

Davy Parmentier: “Het is elke keer weer spannend om een nieuw programma op de kijker los te laten. Nu krijgt dit gevoel nog een extra dimensie omdat ik zelf voor de eerste keer de rol van presentator opneem. Het late uitzenduur is in dat opzicht een voordeel: het is namelijk een ideaal moment om te experimenteren, met een nieuw format én een nieuwe host."

Wat een Dag wordt geproduceerd door PIT, in coproductie met De Filistijnen.

Bio Davy Parmentier

Davy Parmentier (36 jaar) groeide op aan de kust. Hij studeerde Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Gent en ging meteen daarna aan de slag bij de VRT als eindredacteur. Hij werd er de drijvende kracht achter showprogramma’s als  Steracteur, Sterartiest, Eurosong en Peter Live. In 2011 maakte hij de overstap naar de Medialaan en drukte zijn stempel als Hoofd Ontwikkeling op VTM-programma’s zoals K3 zkt K3, Manneke Paul en Beste Kijkers. Sinds 2016 is Davy Parmentier creatief directeur bij DPG Media. Binnenkort maakt hij zijn debuut als presentator.

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde