Waarom gaat Jens Dendoncker met een ring door de knieën voor Lauren Versnick?

Waarom gaat Jens Dendoncker met een ring door de knieën voor Lauren Versnick?

Aflevering 3 van Code Van Coppens, woensdag 13 november 2019 om 20.35 bij VTM

Story image

Jens Dendoncker die op de knieën gaat voor Lauren Versnick met een ring in zijn hand. Verandert Code van Coppens plots in All You Need is Love? Een kort en krachtig antwoord: nee. Maar de tortelduifjes krijgen van Staf en Mathias wel een ultieme relatietest: ze moeten uit een ring stelen uit de zwaarbeveiligde Bank Coppens. En opnieuw buiten raken.  En daarmee moeten ze sneller proberen zijn dan Jeroen Meus en Wim Lybaert die de eer van de openbare omroep hoog moeten houden.

Bijkomend probleem: in het scenario dat Staf en Mathias bedachten, zijn Jens en Lauren, en Jeroen en Wim Dendoncker bandieten die net uit een gevangenistransport zijn ontsnapt en nog altijd met kettingen en boeien aan mekaar vasthangen.  Toch hebben de duo’s  maar één doel voor ogen: een kostbare diamanten ring stelen.  Omzeilen ze alle obstakels? En wie bemachtigt het snelst de ring uit de streng beveiligde kluis?

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde