VTM zendt exclusief interview met Prins Harry uit

VTM zendt exclusief interview met Prins Harry uit

‘Harry: Het interview’, een gesprek met ITV-journalist Tom Bradby, nu maandag 9 januari om 21u40 bij VTM

Op maandag 9 januari om 21u40 zendt VTM ‘Harry: Het interview’ uit, een productie van ITN Productions. In een diepgaand gesprek met Brits journalist Tom Bradby vertelt Harry openhartig over zijn persoonlijke relaties, onthult hij nooit eerder gehoorde details over de dood van zijn moeder, prinses Diana, en blikt hij vooruit op zijn toekomst. VTM zendt het gesprek integraal uit, slechts één dag na de wereldpremière van het interview bij ITV in Groot Brittannië. 

VTM brengt het anderhalf uur durende interview in aanloop naar de publicatie van prins Harry’s memoires ‘Spare’, één dag later. In het gesprek met Tom Bradby, journalist bij ITV News die Prins Harry al meer dan 20 jaar goed kent, vertelt de Hertog van Sussex zijn persoonlijke verhaal in zijn eigen woorden. De prins vertelt met een opmerkelijke openheid en in detail over zijn leven binnen en buiten de Britse koninklijke familie. In zijn kijk op de gebeurtenissen komen heel wat nooit eerder gehoorde elementen bovendrijven. Prins Harry biedt zo een rauw en intiem perspectief op zijn relaties met de personen die het dichtst bij hem staan en op de gebeurtenissen die hem gevormd hebben.

‘Harry: Het Interview’, maandag 9 januari om 21u40 bij VTM, na de laatste aflevering van Out Of Office. 

Niet voor publicatie

​De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of  foto.dpgmedia.be.

Lieze Schoofs Press Officer DPG Media

 

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde