Skip to Content
VTM wuift het jaar uit met de 20 meest memorabele muziekmomenten van 2020 en telt af met Wat Een Jaar!

VTM wuift het jaar uit met de 20 meest memorabele muziekmomenten van 2020 en telt af met Wat Een Jaar!

Morgen, donderdag 31 december, vanaf 22.45 bij VTM

Muziek zet aan tot vieren, maakt gelukkig en brengt troost. Niets beters dus dan dit bijzondere jaar morgen, donderdag 31 december, af te sluiten met een dosis muziek bij VTM. Na de kaskraker ‘Home Alone 2: Lost In New York(om 20.30) worden in ‘De 20 van 2020’ om 22.45 de 20 muzikale hoogtepunten van het afgelopen jaar uit heel wat VTM-programma’s getoond. Zo raadde Vlaanderen massaal mee welke bekende mensen meededen aan ‘The Masked Singer’, draaiden de stoelen van ‘The Voice Kids’ en ‘The Voice Senior’ voor unieke stemmen en kregen hits van o.a. Regi en Gene Thomas een nieuw jasje in ‘Liefde voor Muziek’.

De volgorde van de top 20 hebben de VTM-kijkers de voorbije dagen zelf kunnen bepalen. Ook An Lemmens, Kürt Rogiers, Dina Tersago, Laura Tesoro en Birgit Van Mol delen in het programma hun meest memorabele muziekmomenten van 2020.

Iedereen kan morgenavond ook zijn wensen en boodschappen voor familie en vrienden insturen via Facebook en Twitter met de hashtag #vtm2021. Die worden dan de hele avond live getoond op het scherm bij VTM.

Bekijk hier het muzikale hoogtepunt volgens Dina Tersago:

Story image

De kijkers wuiven het jaar definitief uit met ‘Wat Een Jaar!’, want wat een jaar is het geweest. Koen Wauters, Nathalie Meskens en Jonas Van Geel tellen samen af en zetten het nieuwe jaar feestelijk in. Om iets na middernacht is er het concert ‘Boven de Wolken’ van Niels Destadsbader, met de mooiste momenten uit de Sportpaleis-show van vorig jaar. Nadien is er nog meer muziek met ‘Het Beste van Rode Neuzen Dag 2020’, waarin VTM de verzoeknummers, die heel wat Vlaamse en internationale artiesten live brachten voor de goeddoelactie op 4 december, op een rijtje zet.


Niet voor publicatie:
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

De bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:
<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/188999?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Machteld Paredis Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde