Skip to Content
VTM volgt exclusief de eerste weken van de gloednieuwe K3 in ‘K3, een nieuw begin’

VTM volgt exclusief de eerste weken van de gloednieuwe K3 in ‘K3, een nieuw begin’

NIEUW: vanaf 4 december elke zaterdag om 19u55 bij VTM

Story image

Nu zaterdag 27 november is het moment eindelijk daar. Dan weten Vlaanderen en Nederland wie de opvolgster van Klaasje wordt en samen met Hanne en Marthe de nieuwe K3 zal vormen. Een stukje tv-geschiedenis waarvoor velen nu al op het puntje van hun stoel zitten. Voor alle K3-fans die wekenlang intens meeleefden met de meest spraakmakende zoektocht van het jaar heeft VTM leuk nieuws. Meteen na de grote live finale laten de camera’s de nieuwe K3 immers niet meer los en volgen ze de K’tjes tijdens hun eerste weken samen. Al hun belevenissen en de momenten waarop ze elkaar beter leren kennen zijn vanaf 4 december elke zaterdag om 19u55 exclusief te volgen in ‘K3, een nieuw begin’ bij VTM .

Amy, Celester, Diede of Julia: in de grote live finale van K2 zoekt K3 zal duidelijk worden wie van deze vier de leukste vacature van het land mag invullen. De winnares staat aan de start van een heel nieuw leven. Een heel nieuw begin. Er staat haar meteen een blitzcarrière te wachten én… een goed gevulde agenda. ‘K3, een nieuw begin’ volgt Hanne, Marthe en het kersverse K3’tje tijdens de eerste weken na de wedstrijd en is er ook bij op de eerste reeks grote shows in het Sportpaleis. Verder werpt de reeks een unieke blik achter de schermen bij de release van de nieuwe single, de clipopnames en de voorbereidingen voor het nieuwe album. In ‘K3, een nieuw begin’ volgt Vlaanderen het nieuwe K3-avontuur vanop de eerste rij bij VTM.

Niet voor publicatie:
De foto uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde