VTM NIEUWS verwelkomt journaliste Meryem El Mandoudi 

VTM NIEUWS verwelkomt journaliste Meryem El Mandoudi 

Story image

Vanaf september zal Meryem El Mandoudi (35) de ploeg van VTM NIEUWS komen versterken als journaliste. Meryem is geen onbekend gezicht bij DPG Media. Ze werkte in het verleden al op de nieuwsdienst van Qmusic en Joe. Daarna ging ze naar de VRT, waar ze jarenlang een van de gezichten van het jongerenjournaal Karrewiet was. Haar komst naar VTM NIEUWS is een logische volgende stap. 

Meryem El Mandoudi: “Na 6 fantastische jaren bij VRT NWS ben ik klaar voor een nieuw hoofdstuk bij VTM NIEUWS. Ik kijk er enorm naar uit om de VTM NIEUWS-kijker mee te nemen in de grote en kleine nieuwsverhalen. Een dikke plus is dat een nieuwsstudio mij niet onbekend is én dat ‘t een fijn weerzien zal worden met een aantal DPG-collega’s.
Hoofdredacteur Kim Herbots: “We zijn erg blij dat Meryem beslist heeft om mee te bouwen aan de toekomst van VTM NIEUWS, waarbij we nog meer willen inzetten op het gidsen en het beantwoorden van de vragen van onze kijkers. We zijn ervan overtuigd dat ze helemaal past in de ambitieuze plannen die we met VTM NIEUWS hebben.

Niet voor publicatie:

​​​De foto uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of https://foto.dpgmedia.be.

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde