VTM NIEUWS Special vanavond naar aanleiding van de Nationale Veiligheidsraad over de coronacrisis

VTM NIEUWS Special vanavond naar aanleiding van de Nationale Veiligheidsraad over de coronacrisis

Woensdag 15 april om 21.40 bij VTM, op VTM GO en via hln.be

Story image

Naar aanleiding van de bijeenkomst van de Nationale Veiligheidsraad vandaag, brengt VTM NIEUWS vanavond, woensdag 15 april, om 21.40 een special omtrent de coronacrisis. In deze special legt VTM NIEUWS-anker Stef Wauters heel wat vragen van Vlamingen voor aan gasten als Vlaams minister-president Jan Jambon, Peter De Wilde (CEO Toerisme Vlaanderen) en Wouter Torfs (CEO Schoenen Torfs).

VTM NIEUWS-anker Stef Wauters: "Een nieuwe Veiligheidsraad roept ongetwijfeld veel nieuwe vragen op. We willen daar met VTM NIEUWS meteen op inspelen en dieper op inzoomen met beleidsmakers, ondernemers en experten.”

Niet voor publicatie:
Meer informatie via

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde