Skip to Content
VTM NIEUWS brengt live verslag uit tijdens begrafenis van prins Philip

VTM NIEUWS brengt live verslag uit tijdens begrafenis van prins Philip

Extra nieuwsuitzending op zaterdag 17 april vanaf 15.20 bij VTM, met voorafgaand om 14.15 Telefacts Special: ‘Prins Philip, een leven in de schaduw van de Queen’

Story image

Op zaterdag 17 april leeft het Verenigd Koninkrijk mee met de uitvaartplechtigheid voor prins Philip, die afgelopen vrijdag overleed. VTM NIEUWS volgt de gebeurtenissen die dag op de voet en brengt een extra nieuwsuitzending vanaf 15.20. De begrafenis van prins Philip wordt een ongewone plechtigheid in intieme kring, volledig binnen de muren van Windsor Castle. VTM NIEUWS volgt de ceremonie vanop de eerste rij. Stef Wauters is anker in de studio en ontvangt koningshuiskenner Jo De Poorter. Romina Van Camp brengt verslag uit van aan Windsor Castle.

Vlak voor het extra VTM NIEUWS zendt VTM om 14.15 de Telefacts Special ‘Prins Philip, een leven in de schaduw van de Queen’ uit, een documentaire over het leven van de prins-generaal en echtgenoot van Queen Elizabeth, die ook bekend stond voor zijn scherpe en controversiële uitspraken.

Niet voor publicatie:
​De foto uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/ en https://persweb.be/.

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde