Skip to Content
VTM NIEUWS beantwoordt vanavond vragen van Vlamingen over de oorlog in Oekraïne

VTM NIEUWS beantwoordt vanavond vragen van Vlamingen over de oorlog in Oekraïne

Vanavond, donderdag 24 februari, om 21u45 bij VTM in de plaats van ‘Faroek: De Tip van Eén Miljoen’

Ⓒ AP
Ⓒ AP

De inval van het Russische leger in Oekraïne zorgt voor wereldwijde verontwaardiging. Ook in eigen land volgen heel veel Vlamingen de actualiteit op de voet. Hoe is het zover kunnen komen? En wat is de mogelijke impact op het dagelijkse leven bij ons? VTM NIEUWS geeft een antwoord op de belangrijkste vragen van kijkers in een extra nieuwsuitzending om 21u45 bij VTM met nieuwsanker Stef Wauters. De uitzending komt in de plaats van ‘Faroek: De Tip van Eén Miljoen’.

In ‘Oorlog in Oekraïne, het antwoord op uw vragen’ brengt Stef Wauters militaire, politieke en economische experten rond de tafel om helderheid te geven in deze snel evoluerende toestand. Zo schuiven onder meer professor internationale politiek Bart Kerremans en financieel expert Paul D’Hoore mee aan. Verslaggevers Robin Ramaekers en Caroline Van Nunen brengen het laatste nieuws vanuit Kiev en Moskou. 

“De voorbije uren en dagen ontvingen we al honderden vragen van bezorgde Vlamingen over wat er in Oekraïne aan het gebeuren is. We willen hier, zo goed als de actualiteit het toelaat, duidelijke antwoorden geven die mensen echt kunnen helpen om te begrijpen wat er aan het gebeuren is”, vertelt VTM NIEUWS-anker Stef Wauters. Heel Vlaanderen kan nog tot vanavond vragen insturen via HLN.be. Daarnaast is VTM NIEUWS er de hele dag door om het nieuws op de voet te volgen. 

De uitzending ‘Faroek: De Tip van Eén Miljoen’, die normaal voorzien was voor vanavond, wordt verschoven naar dinsdag 1 maart om 21u35 bij VTM.


Niet voor publicatie:

Maja Keldermans Press Officer, DPG Media

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde