Skip to Content
VTM kleurt je dag met De Kleurmakers

VTM kleurt je dag met De Kleurmakers

VTM-gezichten roepen kijkers op om elkaars dag te kleuren, het resultaat is elke weekdag om 20.35 te zien

Terwijl de dagen buiten steeds donkerder worden, probeert VTM ze binnen net iets kleurrijker te maken. Het coronavirus duwt ons ‘terug in ons kot’ en daarom slaan verschillende VTM-gezichten vanaf vandaag - dinsdag 27 oktober - de handen in elkaar om wat kleur in de dag van de kijkers te brengen. Dat doen ze met De Kleurmakers, een initiatief waarbij ze elke dag een ludieke, hartverwarmende of verbindende uitdaging op de kijkers loslaten met als doel voor wat extra ontspanning te zorgen. De leukste inzendingen zijn elke avond om 20.35 uur te zien bij VTM.

Koen Wauters lanceert eerste uitdaging

Koen Wauters presenteert vanavond de grote finale van Snackmasters en bijt de spits af met een eerste opdracht. “Wil jij De Kleurmaker van vandaag worden? Laat me dan nu weten wat jij kan doen met je favoriete snack”, klonk het in de video-oproep van Koen Wauters. “Kan je bijvoorbeeld super snel je favoriete koek oppeuzelen? Of open je je zak chips op een speciale manier? Dan verschijn jij vanavond misschien wel hier bij VTM als Kleurmaker.” Later deze week vuren ook nog o.a. Sean Dhondt en Marcelo Ballardin hun uitdaging af op de kijkers.

Bekijk de oproep van Koen Wauters hier:

Story image

Wie wil meedoen, kan dat doen door een video of foto te delen via vtm.be of op sociale media met de hashtag #kleurtjedag. De leukste inzendingen worden De Kleurmaker van de dag en zijn ‘s avonds om 20.35 te zien bij VTM.

Niet voor publicatie:
Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:
<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/176467?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde