VTM GO pakt uit met 'Blijf in uw Kot!'-kijktips

VTM GO pakt uit met 'Blijf in uw Kot!'-kijktips

Iedereen in België moet zoveel mogelijk binnen blijven. Maar wat nu? Bingewatchen natuurlijk! VTM GO lanceert een ‘Blijf in uw Kot!’-rubriek en zet een aantal leuke kijktips op een rij.

Hieronder een greep uit de ‘Blijf in uw Kot!’-rubriek: 

  • Voor wie wil bingewatchen met een Vlaams sprookje is er de telenovelle Sara, met Veerle Baetens, Gert Winckelmans, Kürt Rogiers en Sandrine André. 
  • Films zijn er ook, zo is er de superheldenfilm The Amazing Spider-Man, het Vlaamse drama Meisjes, de Amerikaanse actiethriller Man on a Ledge en de sciencefiction film Alien: Covenant.
  • Via VTM GO kan je ook de programma's van op tv gratis herbekijken. Voor wie kookinspiratie wil opdoen voor al dat gehamsterde voedsel, is er Mijn Keuken Mijn Restaurant. Een dansje placeren kan tijdens The Voice Kids en in Blind Getrouwd volg je het liefdesavontuur van de koppels op de voet. 
  • Wil je de laatste ontwikkelingen van het coronavirus nog eens opnieuw kijken? Dat kan met de uitzendingen via VTM NIEUWS en de VTM NIEUWS UPDATES.

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde