Skip to Content
VTM en Joe brengen muziek en summer vibes de hele zomer lang naar Westende

VTM en Joe brengen muziek en summer vibes de hele zomer lang naar Westende

Tien Om Te Zien zorgt samen met Joe Summer Island voor ambiance op de dijk van Westende en zal op zondagavond te zien zijn bij VTM

De zomer van 2022 wordt er één vol zon, zee, plezier en muziek. Daar zorgen VTM en Joe alleszins voor in juli en augustus. De Zeedijk van Westende is de uitvalsbasis voor de moeder der muziekprogramma’s. Tussen 25 juli en 10 augustus wordt de meest iconische tent ooit opnieuw opgesteld voor de opnames van Tien Om Te Zien. Presentatoren van toen Anne De Baetzelier en Willy Sommers verwelkomen opnieuw jong en oud om er samen één groot feest van te maken. En in Westende zal deze zomer nog meer muziek weerklinken, want van vrijdag 1 juli tot maandag 15 augustus kan iedereen er volop genieten van het magische Joe Summer Island, dat zijn tenten opslaat op de Koning Ridderdijk.

Story image

Het was een memorabele avond vorige zomer op de dijk van Westende. De terugkeer van Tien Om Te Zien viel als een warm dekentje over Vlaanderen en werd bij VTM bekeken door maar liefst 900.000 kijkers, goed voor 43,4% marktaandeel (VVA 18-54, live+uitgesteld). Een vervolg kon dus niet uitblijven. Op 25, 26, 27 juli en 1, 2, 8, 9 en 10 augustus keren de bekendste artiesten terug naar het TOTZ-podium op de Zeedijk in Westende. De uitzendingen volgen telkens op zondagavond bij VTM, waar er dit keer niet één, maar acht weken na mekaar een groots muziekfeest losbarst. Welke artiesten er op het podium zullen staan en vanaf wanneer Tien Om Te Zien precies wordt uitgezonden, wordt later bekendgemaakt.

Joe Summer Island is deze zomer de nieuwe uitvalsbasis van Joe in Westende met live radio, optredens en nostalgische attracties

Story image

Deze zomer strijkt ook Joe neer op de zeedijk in Westende om er live radio te maken. Dat doet de zender van vrijdag 1 juli tot en met maandag 15 augustus vanop het magische ‘Joe Summer Island’, de ideale zomerbestemming voor het hele gezin. Bezoekers worden door de Joe-dj’s getrakteerd op live radio, de leukste muziek en verrassende optredens. Iedereen kan er een gratis ritje in het reuzenrad maken of los gaan in één van de nostalgische kermisattracties en dat alles bij een hapje en een drankje met zicht op zee. Hoe het dorp er precies zal uitzien en welke artiesten op het podium zullen staan, wordt later bekendgemaakt.  

Joe-dj’s Sven Ornelis en Anke Buckinx: “Vorige zomer stonden we met ons Joe Muziekrad in Westende en hebben we Vlaanderen getrakteerd op gratis ritjes en vooral heel veel goeie muziek. Dat werd met veel enthousiasme onthaald door onze luisteraars en daarom willen we hen deze zomer opnieuw in de watten leggen. En hoe… We doen dat grootser dan ooit met Joe Summer Island. Bakken muziek, iconische attracties en het lekkerste eten, dat zijn de drie elementen die ons pleziereiland zullen typeren. En dat allemaal in een kermisachtige sfeer waardoor je jezelf op Coney Island waant. Een bruisende plek om deze zomer te vertoeven en stoom af te laten!” 
Jean-Marie Dedecker, burgemeester van Middelkerke/Westende: “De komst van Tien Om Te Zien en Joe Summer Island naar Westende is simpelweg een fantastische aankondiging. Heel Vlaanderen zal op de buis niet alleen kunnen genieten van de beste artiesten van het moment, maar vooral van het mooiste strand van het land en al zeker als ze even langs Joe Summer Island passeren. De combinatie van Tien Om Te Zien met de plezierige attracties van Joe Summer Island is als een ijsje met je twee favoriete smaken. Dus ik roep iedereen op om hier te komen smullen van de lekkerste vakantiesfeer.”
Story image

Niet voor publicatie:

De foto uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be en foto.dpgmedia.be

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde