Skip to Content
VTM-collega’s wuiven Staf Coppens uit bij vertrek naar Zweden

VTM-collega’s wuiven Staf Coppens uit bij vertrek naar Zweden

Staf Coppens is samen met zijn vrouw Monique, zoon Beau en dochter Nora met de mobilhome vertrokken richting Zweden. Dat kondigde hij zelf aan via Instagram. Het gezin jaagt hun grote droom na en verhuist naar daar om een camping te openen midden in de natuur. VTM-collega’s Laura Tesoro, Kürt Rogiers, Karen Damen, Niels Destadsbader, Lieven Scheire, Ruth Beeckmans, Stef Wauters, Nathalie Meskens, Andy Peelman, Jens Dendoncker, Sean Dhondt, Freek Braeckman, Birgit Van Mol, Axel Daeseleire, Vincent Fierens & Sam De Bruyn, Dina Tersago, Guga Baúl en An Lemmens lieten Staf niet zomaar vertrekken en bezorgden hem nog een persoonlijke boodschap.  

Bekijk hier de volledige video: 

Jens Dendoncker zit in zak en as na Stafs afscheid: “Het begon bij fase 1, ontkenning. Ik dacht dat Zweden een dorpje in de Kempen was. Ondertussen zit ik in fase 4: ik ga u zo missen.” Ruth Beeckmans overspoelt het gezin met mooie woorden: “Jullie zijn zo een top familie. Droom die grote droom van jullie!” Guga Baúl geeft Staf en zijn gezin één duidelijk advies: “Luister naar Marc Van Ranst en blijf in uw kot!” En Niels Destadsbader legt zich letterlijk ‘neer’ bij het nieuws. Enkele onder hen reserveerden ook al hun plekje op ‘Camping Cöppens’. 

Staf en zijn gezin openen volgend voorjaar hun camping in Zweden. Ondanks de verhuis, blijft Staf programma’s maken voor VTM. In het programma met de werktitel ‘Camping Cöppens’, dat in de loop van 2021 te zien zal zijn bij VTM, deelt hij zijn verhuis naar Zweden met de kijker. Daarnaast blijft Staf in de toekomst ook andere VTM-programma’s maken met broer Mathias Coppens.


Niet voor publicatie:
​De video kan je delen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/172697?autoplay=false&pip=false&single_play=true' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Maja Keldermans Press Officer, DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde