Skip to Content

VTM betuigt medeleven bij overlijden van Gerty Christoffels

VTM heeft het droevige nieuws vernomen dat Gerty Christoffels overleden is en betuigt haar oprechte medeleven. Gerty was vanaf 1995 meer dan 10 jaar lang één van de vaste gezichten van VTM. Ze presenteerde warme familieprogramma's zoals De Surprise Show, Trouw Met Mij, Wie Van De Drie? en haar talkshow Gerty. Gerty was in 1998 ook meter van de goeddoelactie Levenslijn. In 2017 was ze nog te zien in Hoe Zal Ik Het Zeggen? en recent ook in Wat Een Jaar, waarin ze aan de zijde van Jacques Vermeire terugkeerde naar het jaar 1969.

"Waar Gerty verscheen, werden mensen blij gemaakt of verrast”, vertelt Dirk Lodewyckx, algemeen directeur TV, Streaming en Radio bij DPG Media. “Van bij hun huwelijksaanzoek in Trouw Met Mij tot mensen verrassen in de Surprise Show of niet zo lang geleden in Hoe Zal Ik Het Zeggen?. Meer dan 10 jaar lang heeft Gerty de dag van heel wat Vlamingen gekleurd. We denken met veel warmte terug aan haar grote glimlach, haar unieke talent en de hartverwarmende programma’s die ze bij VTM heeft gemaakt.” 

De directie en de medewerkers van VTM en DPG Media betuigen hun steun aan de familie en vrienden van Gerty Christoffels.

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde