Skip to Content
VTM 4 zendt Aspe-film uit als eerbetoon aan acteur Michel Van Dousselaere

VTM 4 zendt Aspe-film uit als eerbetoon aan acteur Michel Van Dousselaere

Vanavond, dinsdag 27 juli, om 20.30 bij VTM 4

Story image

VTM vernam vandaag het overlijden van acteur Michel Van Dousselaere en betuigt haar medeleven aan zijn naasten. Met zijn overlijden verliest Vlaanderen een echte rasacteur, die schitterde in heel wat theaterproducties, films en televisiereeksen. Bij VTM speelde Michel Van Dousselaere één van de hoofdrollen in Danni Lowinski en was hij o.a. te zien in Wittekerke, Amigo’s, Ons Geluk en De Zonen van Van As. Hij werd onvergetelijk als commissaris De Kee in Aspe, een rol die hij van 2004 tot 2014 heeft vertolkt aan de zijde van Herbert Flack. Als eerbetoon zendt VTM 4 vanavond, dinsdag 27 juli, om 20.30 De Kinderen van Chronos uit, de verfilming van het gelijknamige Aspe-boek.

In De Kinderen van Chronos verdiepen Van In en co zich in een nieuwe moordzaak, die het team naar De Love leidt, een gerestaureerde boerderij nabij Brugge. Van In komt erachter dat De Love diende als lustoord voor prominente figuren. Hij komt op het spoor van een malafide, uiterst rechtse groepering die de bescherming geniet van de minister van Buitenlandse Zaken.

De Kinderen van Chronos is vanavond, dinsdag 27 juli om 20.30 te zien bij VTM 4. De film Minority Report, die normaal gezien op dat moment zou worden uitgezonden, verschuift naar een latere datum.

Niet voor publicatie:
​De foto uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde