Skip to Content
Vrouwen kiezen voor vrouwen: Shantie gaat op date met Cristina en Mariska kiest voor Laura

Vrouwen kiezen voor vrouwen: Shantie gaat op date met Cristina en Mariska kiest voor Laura

Free Love Paradise: morgen, donderdag 3 december, om 20.45 bij VTM 2

Story image

De zes koppels van Free Love Paradise voelen zich ondertussen al helemaal thuis in de Secret Garden, een plaats met gelijkgestemde vrijgezellen die het experiment van de vrije liefde samen met hen aangaan.

In de vijfde aflevering van morgen, donderdag 3 december, om 20.45 bij VTM 2 blikken Bo en Cédric met gemengde gevoelens terug op hun sleepover feestje van de vorige avond. Samen met Robin en Kéty en vrijgezellen Laura, Jellisa en Justin trokken ze naar hun slaapkamer. Bo gaf tijdens het spelletje ‘doen, durven of waarheid’ aan vrijgezel Justin de pittige opdracht om aan de borsten van één van de aanwezige meisjes te voelen. Justin verkoos Bo zelf voor die opdracht, maar niet zonder het eerst aan Cédric voor te leggen: “Justin heeft me toestemming gevraagd om aan de borsten van Bo te voelen en ik heb daar ‘ja’ op geantwoord, maar misschien bedoelde ik toch ‘nee’… “ Geeft Cédric hiermee dan toch duidelijke grenzen aan binnen dit relatie-experiment?

Story image

Shantie wil nog steeds seksueel experimenteren met een andere vrouw en neemt een enthousiaste Cristina mee op date. “Ik ben blij dat je mij hebt gekozen op date." Voor Shantie is die keuze evident: “Ja, jij bent toch de mooiste vrouw hier in het resort.” Maar voor Cristina, die nog altijd droomt van een trio met haar Gaêtan, is het nog niet duidelijk hoe het dan met Shantie’s partner Pieter zit. Want dat is voor haar trio wel één man te veel. Gaêtan en Pieter proberen tot een oplossing te komen zonder de erotische plannen van hun vriendinnen te dwarsbomen.

Mariska heeft verrassend ook voor een date met een vrouw gekozen. Zij gaat op stap met vrijgezel Laura: “Ik ben wel verbaasd dat Mariska me koos voor een date. Ik wist niet dat ze open stond voor vrouwen.” Mariska lacht wat onwennig: “Ja, maar ik ben nog nieuw in the game. In principe ben jij mijn eerste date." Haar partner Ivo voelt zich een stuk zelfzekerder op zijn date met Tinne.

De afleveringen van Free Love Paradise zijn ook te (her)bekijken op VTM GO. De zesde en laatste aflevering is aansluitend op de uitzending van donderdagavond ook al in preview te bekijken via Streamz.


Niet voor publicatie:
Voor meer informatie over Free Love Paradise kan je terecht bij Kris Spaepen: kris.spaepen@dpgmedia.be - +32 475 78 13 34
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde