Skip to Content
Dit duo moet als eerste de deuren van hun restaurant sluiten in 'Mijn Keuken Mijn Restaurant'

Dit duo moet als eerste de deuren van hun restaurant sluiten in 'Mijn Keuken Mijn Restaurant'

Vriendinnen Mira en Anne-Sophie verlaten als eerste duo ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’

Vanavond besloten Piet Huysentruyt, Sofie Dumont, Loïc Van Impe en Anne-Sophie Breysem unaniem dat Vuur in Aalst als eerste de deuren moet sluiten in Mijn Keuken Mijn Restaurant. Sofie Dumont had plus- en minpunten over het voorgerecht met de burrata en Piet Huysentruyt vond de zeebaars perfect gebakken, maar de jus was ‘precies garnalenwater’.

Story image

Ayse en Lorenzo, Mira en Anne-Sophie, jullie hebben het ons ontzettend moeilijk gemaakt”, klonk het bij Sofie. “We hebben heel jullie parcours opnieuw moeten uitpluizen en zijn dan unaniem tot een beslissing gekomen. Mira en Anne-Sophie, het was een hell of a ride, maar jullie gaan met opgeheven hoofd naar huis!

Story image

De teleurstelling bij de vriendinnen is groot, maar ze hebben ook begrip voor de beslissing: “De jury had wel wat opmerkingen, maar heeft ook zeer goede commentaar gegeven. Tja, wat een rollercoaster… maar we hebben vooral veel mooie momenten gehad. Dit was het dan”, zo vat Anne-Sophie hun culinair avontuur samen.

Bij winnaars Ayse en Lorenzo heerst euforie: “We zijn extreem blij dat we open mogen blijven: dat is echt waanzin!” 

Volgende week breekt een nieuwe fase aan in de wedstrijd: de duo’s kiezen voor een nieuw driegangenmenu en zullen meer shiften draaien. 

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://foto.dpgmedia.be
Bovenstaande video is via deze embedcode over te nemen: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/175425?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde